2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ن واقعا درست بود تمام حرفات میشه خصوصیات ظاهری اونی رو هم ک دوسش دارم بهم بگی

اندامش متوسطه؟ولی قد بلند؟ سفید نیس ولی تیره پوستم نیس؟

به لباسی تیره علاقه داره؟

ابجی صایع نکن این دیگه صدر صد اشتباهه گفتم😂😂😅😅

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
نامرد موهاتو جمع کن همه جاشد مو😂😂حس خوبی دارم به خودتو زندگیت نمیدونم چرا

به خدا من محدوده خودمو هر روز جارو برقی میکشم این موها نمیدونم از کجا ریخت تو خونه زندگی شما😂😂لامصب ریزش مو پیدا کردم 

خب بازم خداروشکر به زندگی من احساس خوبی داری من که خودم ندارم😂😂😂💔🩹

اره     بنظرت آذر خواستگار دارم؟ کی ازدواج میکنم؟

میدونی یه اره ونه میاد حس میکنم حرف خواستگار میقته ولیوازدواجو شاید تااخر امسال ولی نمیدونم

ابجی من حس نیستمااا اگه چیزی میگم همینجوریه اولشم گفتم  توروخدا مدیونت نشم

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
اندامش متوسطه؟ولی قد بلند؟ سفید نیس ولی تیره پوستم نیس؟ به لباسی تیره علاقه داره؟ ابجی صایع نکن ...

خندم گرفت ولی قد بلند رو درست گفتی رنگ بوستش هم درست گفتی

میشه هرچیی ازش حس میکنی بگی

مثلا دوست دختر داره یانه کسیو دوست داره یا نه از من خوشش میاد یا نه هرچییی ازش حس میکنی

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

قد بلند و خصوصیت مردونه داره بور هستش🫡

میشه سوال منم بگی؟🩵😬

محمدرضا دوسم داره؟ پیشنهاد میده؟ 

این پسره که  امروز دیدمش کلا چه فکری راحتم کزد؟ چه حسی پیدا کرذ؟ دوباره میبینمش؟ 

به خدا من محدوده خودمو هر روز جارو برقی میکشم این موها نمیدونم از کجا ریخت تو خونه زندگی شما😂😂لامص ...

جمع کن این موهاتو  جارو کشیدنت خوب نیس😂😂😂مادرشوهر بشم‌سخت گیرمیشم نه؟😂😂😂درس میشه نمیدونم دنبال چی هسی ولی ازش خدابخواه کمکت میکنه

میدونی یه اره ونه میاد حس میکنم حرف خواستگار میقته ولیوازدواجو شاید تااخر امسال ولی نمیدونم ابجی من ...

اشکال نداره عزیزم

یعنی ازدواجمو میگی تا آخر ساله؟ 

یا دیرتر؟ 

خصوصیاتشو میشه بگید؟ وضع مالی و اینا

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
میشه سوال منم بگی؟🩵😬 محمدرضا دوسم داره؟ پیشنهاد میده؟  این پسره که  امروز دیدمش کلا چه ...

به جان خودم حس نیستم یه چی‌میگم غلط میشه مدیونت میشم

شاید بده ولی حس نمیکنم امسال یاشه

چرا حس میکنم خانوادش دختر براش درنظر دارن؟؟

ابجی بازم‌میگم من حس ۵ ندارم چه‌برسه به شش🫡😂