2777
2789
ماسک سفید اب و روغن بچه معجزه می‌کنه بار اول خودت نتیجشو میبینی 

هر روغن بچه ای باشه خوبه یا مارک خاصیه سفیداب ماسک داره همون سفیداب ک واسه حموم استفاده میکنن ممنون میشم راهنمایی کنید گلم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روغن بچه ای باشه خوبه یا مارک خاصیه سفیداب ماسک داره همون سفیداب ک واسه حموم استفاده میکنن ممنون ...

سفید آب معمولی که از قدیم بود تو حموم استفاده میشه 

روغن بچه هم من مارک فیروز دارم همیشه همینو‌گرفتم 

سفید آب معمولی که از قدیم بود تو حموم استفاده میشه  روغن بچه هم من مارک فیروز دارم همیشه همینو ...

قاطی کنم بذارم رو صورتم چقد بمونه یعنی بعد چند دیقه بشورم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

سفید اب رو له کن من نصف سفید اب له میکنم چون زیاده همش  بعدم یکم روغن بچه میریزم قاطی میکنم&nb ...

ممنوت عزیزم حتما امتحان میکنم، فقط من پوستم خشکه خشک تر که نمیشه؟

سفید آب معمولی که از قدیم بود تو حموم استفاده میشه  روغن بچه هم من مارک فیروز دارم همیشه همینو ...

چند بار در هفته میتونیم استفاده کنیم

قاطی کنم بذارم رو صورتم چقد بمونه یعنی بعد چند دیقه بشورم

اره قاطی کن بزن به صورتت 

من شده یکساعت هم رو صورتم مونده ضرر نداره اصلا 

تازه عطاری بهم گفت هر روز بزن که واقعا من حوصله ندارم هر روز بزنم هروقت میرم حموم قبلش میزنم 

ممنوت عزیزم حتما امتحان میکنم، فقط من پوستم خشکه خشک تر که نمیشه؟

نه اصلا اتفاقا مامانمم پوستش خیلی خشکه جوری که اگه آب بزنه به صورتش صورتش پوست می‌ریزه 

ولی این صورتتو نرم می‌کنه انگار پوست بچه