2821
2789
راستش به نظرم آرش دوستتون داره کم و بیش ولی حس میکنه اولن با کسی هستید و اون مهره اضافی دومن نمیخوا ...

به منم میشه ج بدی

با علی آشتی میکنم؟

رابطمون بهتر میشه یا بدتر؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستش به نظرم آرش دوستتون داره کم و بیش ولی حس میکنه اولن با کسی هستید و اون مهره اضافی دومن نمیخوا ...

پویا حسش بهم جیه با کسی جز من ارتباط داره ؟ منتظر من برم جلو ؟ اصلا حسش درسته ؟

بیخیال نشده نه ولی یجور حس میکنه انگار هیچ پیسرفتی نمیکنید یا همچین چیزی ولی بازم دوستتون داره

عزیزم برا منم میگی لطفا

یکی چن ماه پیش در حقم بدی کرد

میخام بدونم حست چیه در حال حاضر عذاب وجدان داره ؟دارع کارما پس میده ؟

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

عزیزم برا منم میگی لطفا یکی چن ماه پیش در حقم بدی کرد میخام بدونم حست چیه در حال حاضر عذاب وجدان د ...

عذاب وجدان داره بله

کارما هم پس خواهد داد در نزدیکی

فعلا اونقدری که باید کارما پس نداده ولی نگران نباش 😈

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
عذاب وجدان داره بله کارما هم پس خواهد داد در نزدیکی فعلا اونقدری که باید کارما پس نداده ولی نگران ...

مرسی قشنگم..

ی سوال دیگه عزیزم...یکیو میخام برگشت داره دوباره ؟؟؟؟؟

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

مرسی قشنگم.. ی سوال دیگه عزیزم...یکیو میخام برگشت داره دوباره ؟؟؟؟؟

احتمالش هست ولی ۵۰ ۵۰

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز