2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتم آرایشگر بود درآمد آرایشگری اش خوب بود . یه مدت میرفت توی یه کافه با بچه هایی که اونا تو شرکت هرمی بودن جمع میشدن حرف میزدن یبار منو دعوت کرد گفت بیا کافه کارت دارم رفتم گفت ما تو شرکت فلان هستیم و صنایع دستی میفروشیم میخوایم هم خودمون پولدار بشیم هم به رشد صنایع دستی کشور کمک کنیم تو هم بیا از ما ۳ میلیون صنایع دستی بخر زیر مجموعه بیار پولدار شو . مدیرشون هم با من حرف زد گفت پولدار میشی و اینا. (۳ میلیون برای چندسال پیش) . خود دوستم آرایشگری رو رها کرد مشتری هاش رو از دست داد و کل وقتش توی جلسات این شرکت میگذشت . من پیچوندم الکی گفتم پول ندارم باز ول نمیکردن میگفتن قرض بگیر ما چون دوست داریم به تو پیشنهاد دادیم بیای کنار ما پولدار شی😄 چند ماه بعد فهمیدم شرکت پول هاشون رو بالا کشیده و شرکت تعلیق شده . و البته آبروی دوستم توی فامیل هاش رفت چون هنه فامیل هاش رو کشونده بود توی این کار الکی گفته بود بیا پولدار شو

دوست داشتم آرایشگر بود درآمد آرایشگری اش خوب بود . یه مدت میرفت توی یه کافه با بچه هایی که اونا تو ش ...

اصلا نباید پای فامیل رو تو این چیزا باز کرد...کلا نباید با فامیل مشارکت داشت نه فامیل استخدام کرد نه استخدام فامیل شد و نه باهاش سرمایه گذاری کرد...و ایضا دوست و رفیق فاب....

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
میبرن؟ مییان خونه میکنن توگونی؟ یا میگن برین فلان جا؟ نمیدونم اینی که من میگم خونه خودش بودا....

نه منظورم  اینه مغزشونو با گفتن حرفای دروغ شستشو میدن و طرف میره اونجا بعد ی جورایی زندانی میکننش

اتفاقا ی کاربری همینجا بود نامزدش تو همین شرکتای هرمی بود هی میگفت نامزدم گوشیشو گرفتن اصلا بهش دسترسی نداریم ۶ ماهه ازش خبری نداریم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
نه دوستم تو کار لدوراس

چند ساله تو این کار هستین؟

خوبه؟ اینکه میگن خیلی سود داره و پولدار میشین و فلانی دکتر بوده کارش رو گذاشته کنار ، فلانی قایقران بوده کارش رو گذاشته کنار و ... همه گفتن لدورا پول توشه و ...