2777
2789

باید ناشتا باشی عزیزم مال من که اینجوری بود

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
چرا الکی میکی والا من روز تشکیل پرونده گفتن وایسا نزو آزمایش بده

راست میگه منم قبل آزمایشو عمل چیزی نخوردم یعنی از ۱۲ شب به بعد تا ساعت ۹ و نیم که عملم بود هیچی نخوردم 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم  گیج شدم دیگه  آب فقط خوردم

باشه دیگه این اشکالی که نداره مثلن‌چیزای شیرین و چرب نخور فردا صبحم نخور

فکر نکنم واسه آزمایش یه آب مشکل داشته باشه

نه اینا اشکال نداره که عزیزم ولی چیزای شیرین نخور 

نه بابت عمرا بخورم 😂شما عملت چطوری بود من خیلی ترس دارم

ولا منم خیلی استرس داشتمو میترسیدم به شدت بعنی شب قبل عما خوابم نبرد اصلن 🤣روزشم که ۷ تو نبم اونجا بودم دیگه بستری شدم تا دکترم ا مد شد ۹ و نیم اینا رفتم داخل دکترم مسنه یعنی ۹۰ سالشه راحت🤣🤣🤣🤣گفت الان میام خوشکلت میکنم دیگه بیهوش شدم ، بعدش که بلند شدم اصلن درد نداشتم هیچی فقط دندونام بخاطر اون لوله گذاری درد میکرد  سرمم گیج میرفت امین اها حتمن با خودت آب آناناس ببر که فوران بعد عمل همراهت بهت بده اینو که کبود نشی ورم نکنی خیلی باشه باید خیلی بخوری  نترس بخدا اصلن درد نداره فقط هفتی اولت سخته یکم کلافه میشی و اینا وگرنه دردی چیزی نیست 

آب کرفس قبل عمل بخورم خوبه نه

نه لازم نیست چون تاعثییری نداره اصلن قبل عملت نباید ایچی بخوری که چون بعدن که به هوش اوندی حالت بد میشه فقط اب آناناس با خودت ببر با کرفس دکترت خودش میگه کودونو بخور من که کلان آناناس خوردم چون با اب کرفس حالم بد نیشد حالت تهوع میگرفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز