2777
2789
عنوان

توجه کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خوبه تا ۳۰ جا داری😂🤪 مامانت دورتر داماد دار میشهه😂

مامانم شانس اورده یه دختر بزرگتر از من داره وگرنه بنده خدا معلوم نبود تا کی باید حسرت به دل میموند🤣🤣

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
مامانم شانس اورده یه دختر بزرگتر از من داره وگرنه بنده خدا معلوم نبود تا کی باید حسرت به دل میموند🤣 ...

عزیزممم😂❤️ اشکال ندارهه هر چ دورتر داماد دار بشه😂

عب نداره نی نی داری مبارکه دیگه شده فقط،تو دیگه بزار بچت درس بخونه زود شوهرش نده

ن عزیزم نی نی ندارم😂😂😂😂 ن بابا اصن بچه نمیارم😂 من مامانم زود ازدواج کرد اما درسش هم خوند😂😂😂

وقت داری بزار بشه سی سالت هر چیزی تو وقت خودش قشنگه الان درس بخون کار کن دوست پسر پایه جور کن زوده ف ...

واقعاً دلم میخواد این کارایی ک میگی رو انجام بدم ولی همینکه میرم بیرون زوجی رو میبینم دست ب دست هم دارن راه میرن همچین میرم تو خودم 

امروز خواهر شوهرآبجیم ب مامانم برگشته گفته زهرا خانوم داره چیکار می‌کنه تو خونه با حالت تمسخر چون دختر خودش ۱۷ سالشه ازدواج کرده خیلی دلم برای مامانم سوخت

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
من مامانم ۴۲ سالشه الان نی نی آجیم توی راهه تازه میگه پس تو کی نی نی دار میشی🤪😁🤭

وییییییی خدااااا چقد زوددد مادربزرگ شده 🥺❤️ واییی ننههه از اون مادربزرگ جووون ها میشهه