2821
2789
عنوان

امپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست
انشاالله باردار میشی منم بعد آمپول یه بار ترشحاتم مثل شما بود که دکتر گفت آزاد شدن و باردار شدم

نمیدونم والا من ندیدم شایو بوده ولی متوجه نشدم ولی ترشح لوسیونی زیاد دارم 

قبلا ک دارو مصرف نمیکردم داشتم ولی الان خیلی بیشتر شده 

انشالله بشم توانشو ندارم 

انقدر این دو ماه من از نظرروحی تحت فشار بودم میگم خدا با خبر بارداریم خوشحالم کن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
مبارکه عزیزم خدا نگهش دارع براتون منم با همینا یبار شدم ولی بچم مشکل داشت سقط کردم الان تو نی نی سا ...

ممنون عزیزم انشاالله  به زودی مامان میشی منم میومدم تاپیکارو می‌خوندم ناراحت میشدم اصلا ناامید نباش منم با کوچولوهام برات دعا میکنیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون عزیزم انشاالله  به زودی مامان میشی منم میومدم تاپیکارو می‌خوندم ناراحت میشدم اصلا ن ...

ای جانم دو قلو هستن؟

چندتا فولی داشتی چند بود سایزشون 

من دوتا ۲۰ ۱۸ داشتم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بله  دوقلو هستن دوتا ۲۳

پس سایزشون بزرگتر و ی اندازه بوده 

اخه پرسیدم ممکنه دو قلو بشه گفت اره امکانش هست 

سایز فولی هاتون خوبه انشاالله هر دوتا میگیره

انشالله توکل بخدا..خدا از شماهم سالم و صالح بذاره تو بغلت بسلامتی زایمان کنی..

من دو روز بیشتر نتونستم نزدیکی کنم روز ۱۴ و روز۱۶ 

مادربزرگم فوت شد خیلی حالم بد بود و موقعیتشو نداشتم 

انشالله توکل بخدا..خدا از شماهم سالم و صالح بذاره تو بغلت بسلامتی زایمان کنی.. من دو روز بیشتر نتون ...

خدا مادر بزرگت رحمت کنه انشاالله باردار میشی زیاد بهش فک نکن استرس خودش مانع بارداریه

خدا مادر بزرگت رحمت کنه انشاالله باردار میشی زیاد بهش فک نکن استرس خودش مانع بارداریه

خدا رفتگانتوتو بیامرزه

اره انشالله اگ قسمتم باشه با همون دو بارم میشه 

نمیدونم عزیزم ولی اینو میدونم که دز سینالو دست بزنی خطرناکه نزنش تا همون واحدی  که گفته بسته

من قراره تخمک اهداکنم هرروزبه مدت ۷روز۳۶واحدمیزنم ته قلم امپول یکم اضافه مونده گفتم بزنم هدرنره شایدفایده داشته باشه

من قراره تخمک اهداکنم هرروزبه مدت ۷روز۳۶واحدمیزنم ته قلم امپول یکم اضافه مونده گفتم بزنم هدرنره شاید ...

عزیزم 

به هر حال همون اندازه که دکتر گفته مصرف کن 

پس سایزشون بزرگتر و ی اندازه بوده  اخه پرسیدم ممکنه دو قلو بشه گفت اره امکانش هست

عزیزم دکتر خودش برات سینال اف هم نوشت؟ 

من گفتم امپول برای تقویت فولیکول گفت نه نیاز نیست فقط کلومیفن داد ،ماه قبلش هم لتروزول بود ولی نشد

گفت موقع سونو خوب باشه امپول میدم.

بنظرت فقط قرص کافیه؟

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز