2777
2789
من باردارم  و ماه اخر بارداریمه ، اینو تا الان نده بودم خدایی ، و قدیمی هم میاد اما معلومه برا ...

شاید پیداش کرده خب،،تو کوچه و خیابون من دیدم از این گیرا میفته،،برای روسریه و لیز می خورن هی.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه شوهر شما تصادف نکرده بود دستشم جراحت برداسته بود میگفتی بدجوری دستش صدمه دیده رفته اتاق عمل مگه ...

بله درسته ، شوهر من تصادف کرده بود ، دستش جراحی شده بود و دستش صدمه دیده بود و عمل کرده بود، کاملا درست میگی شما 

اما دکترش گفت میتونی بعد چند روز بری حمام ، من دیگه نمیدونم

دیروز هم پیاده رفته بود چند تا کوچه اونور تر که خونه ی ی از آشناها هست 

اون شب هم ازش پرسیدم اما نمیدونم چرا جواب درست و حسابی نمیده

سپردم دست داداشش تا ازش حرف بکشه

چشم ها دریچه ی روحن!...

استارتر چیشد؟؟؟

هیچی ، مثل اینکه جاریم اینو بهش داده بود و گفته به شوهرم که بده به من ، 

شوهرمم یادش رفته بود بده 

الان موندم چرا جاریم اینو گفت بده به من🥴

چشم ها دریچه ی روحن!...

هیچی ، مثل اینکه جاریم اینو بهش داده بود و گفته به شوهرم که بده به من ،  شوهرمم یادش رفته بود ...

خب خداروشکر❤️

دیدی گفتیم چیزی نیست 

دوست داره دیگه🤭😉🤣🤭

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
هیچی ، مثل اینکه جاریم اینو بهش داده بود و گفته به شوهرم که بده به من ،  شوهرمم یادش رفته بود ...

عزیزم زود باور نکن...ته قضیه رو دربیار ..ب جاریتم بگو اگه بعدا چیز دیگه ای از شوهرم شنیدم و فهمیده باشم دروغ گفتی از چشم تو میبینم

من باردارم  و ماه اخر بارداریمه ، اینو تا الان نده بودم خدایی ، و قدیمی هم میاد اما معلومه برا ...

هرکی ک تو زندگیشه محجبه ست😂😂😂😂چون معمولا روسریایه حجاب دارو بااینا میبندن

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

عزیزم زود باور نکن...ته قضیه رو دربیار ..ب جاریتم بگو اگه بعدا چیز دیگه ای از شوهرم شنیدم و فهمیده ب ...

به جاریم زنگ زدم ، یکم احوال پرسی کردیم گفتش راستی اون چیزی که دادم به فلانی ( همسرم ) بهت داد ؟ گفتم اره داد ، راستی چی بود اون 

گفت که اون گیره ی روسری از تو جیب فلانی ( برادر شوهرم ) پیدا کردم ، وقتی نشونش دادم قسم میخوره میگه برای مادر دوستمه 

البته این یه داستان خیلی طولانی ای داره که اتفاقا راجبش میخوام تاپیک بزنم و بگم

چشم ها دریچه ی روحن!...