2777
2789
عنوان

اصلا امیدی به بارداریم ندارم😔😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 25 پست

عزیزم استرست تاحدودی طبیعی هست به خاطره حاملگی های قبلیت ولی الان که بارداری قلبش هم تشکیل شده سعی کن استرس از خودت دور کن تا میتونی قران بخون ارامش بگیری انشاالله که بسلامتی نی نی میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا براچی می‌ترسی وقتی قلبش تشکیل شده

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خیلی ترس دارم😭😭😭

تا خدا بالا سرت هست و هواتوداره ترس به دلت راه نده 

همه چی درست میشه نترس ..

منم یه سقط داشتم و توی این یکی استرس داشتم ولی میبینی که تا ۲۰ هفته رسیدم تا اینجاش خدا باهام بوده از اینجا به بعدشم باهامه نمی‌ترسم ❤️‍🩹

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
نمیدونم😭😭😭😭  من ۲ تا پوچ داشتم اینبار دارم اسپرین و انوکسا مصرف میکنم  قلبش تشکیل شد ...

هیچی نمیشه نگران نباش تو بارداری ترشحاتا خیلی زیاد میشه اگر زرد رنگ و سبز رنگ و غلیظه ممکنه عفونت داشته باشی که خیلی خانم ها تو بارداری عفونت دارن و با دارو به راحتی رفع میشه. ولی کلا ترشحاتت خیلی خیلی زیاد میشه تو بارداری وقتی قلب جنین تشکیل شده نگران نباش. 

من خودمم هم انوکسان میزدم تا آخر بارداری هم آسپرین میخوردم و بچه هام بسلامتی دنیا اومدن.منم سابقه سقط داشتم

مطمئنم هیجی نمیشه الکی تو نت سرچ نکن حرف مفت زیاده. ما نباید بریم علائممون را تو نت سرچ کنیم چون همون علامت ممکنه مال چندین عارضه و بیماری باشه و شک به دلمون بندازه. فقط حرف دکترت را قبول کن داروهاتو مرتب استفاده کن دلم روشنه اینبار نی نی خوشگلتو بغل میکنی...

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

اخه موردای مشابه ک تاپیک زدن نی نی هاشون سقط شد😭

تو موارد مشابه نگرد خودتو با بقیه مقایسه نکن.

در ضمن سعی کن اصلا هیچچچچ رابطه ای نداشته باشی چون سابقه سقط داری.

این تجارب یک مامان با تجربه است.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792