2777
2789
عنوان

وظیفه های عروس دوماد شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 28 پست
اصلا همچین چیزایی نداریم  یلدا ک جشن تولد نیست کادو بیارن

کادو ک ماهم رسم داریم میوه اجیل اینا ک‌میارن باید مثل پالتو بوت شال اینارو واسه عروس بیارن اگ تونستن ب علاوه ی تیکه طلا

عزیزم ما مثل یه مهمونی خودمون وسایل پذیرایی رو آماده میکنیم بعد اونا هم وسایل یلدا و هدیه برای عروس میارن

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ما مثل یه مهمونی خودمون وسایل پذیرایی رو آماده میکنیم بعد اونا هم وسایل یلدا و هدیه برای عروس ...

نه اینا میگن ک مثلا نصف چیزای یلدا باید عروس بده میگفت مثلا داماد انار میاره عروس انار دون شده بعد اینا تو خونه عروس نیست جای گرفتن و عروس هزینه جاشو دادن 

کادو ک ماهم رسم داریم میوه اجیل اینا ک‌میارن باید مثل پالتو بوت شال اینارو واسه عروس بیارن اگ تونستن ...

همین بایدها،ازدواج‌رو زهرمار کرده مخصوصا واسه پسرا،

اوردن ،اوردن،نیوردن بایدی تو‌کار نیست،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ما علاوه بر یلدایی و چهارشنبه سوری هر عیدی که تو یه سال هست عید نوروز عید قربان عید غدیر عید فطر همه رو عیدی میبریم یعنی اگه یه دختری دو سال عقد بمونه رسما اطرافیان ورشکست میشن

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
همین بایدها،ازدواج‌رو زهرمار کرده مخصوصا واسه پسرا، اوردن ،اوردن،نیوردن بایدی تو‌کار نیست،

واقن چون که خرجا بالاس اما خودشون خاستن عروس گفت نیارید توقعی نداریم

وسایل پذیرایی در حد یلدا رو خانواده عروس به عنوان میزبان تهیه میکنه و میزاره . آجیلی شیرینی هدیه برا عروس و خنچه یلدا تزیین شده هم داماد میاره خونه عروس و همه با هم میخورن و شب نشینی دارن . تهرانی هستیم

نه اینا میگن ک مثلا نصف چیزای یلدا باید عروس بده میگفت مثلا داماد انار میاره عروس انار دون شده بعد ا ...

نمیدونم والا ولی ببین ما انار دون کردیم لبو پختیم میوه و آجیل و تخمه و..... 

شوهرمم کیک و گلدون و میوه و آجیل و پالتو و کیف و بوت طلا آورد 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

والا قدیم ها برای اینکه دو نفر که عقد کرده هستن بتونن همدیگه رو ببینن و خانواده ها دور هم جمع بشن برای عروس یه تیکه به عنوان تحفه یا کادویی چیزی میبردن که دست خالی نرن

الان شده مصیبت برای هر دو طرف

خوب تفاهم ندارید بگید نمی‌خواهیم یلدایی نیارید تشکر هم کنید 

خدایا شکرت