2777
2789
عنوان

کم محلی دوست صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 4708 بازدید | 26 پست
لیاقتشون همینه  بمن میگفت من بیشتر جاهای شهر رو با تو گشتم تو روم دروغ میگفت اصلا مهم نبودااا ...

اره راست میگی ارزششو نداری اما اگر ۱روزی برگرده دیگه من نیستم من مشکلم اینه خیلی احساسی این خیلی بده 

اره راست میگی ارزششو نداری اما اگر ۱روزی برگرده دیگه من نیستم من مشکلم اینه خیلی احساسی این خیلی بده ...

یکم بخودت ارزش یده رفتارش اینقدر بی ادبانه هست اتفاقا اگه پیگیرش نباشی به نفع خودته

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خوشگلی فک میکنه اگر باکسی دوست بشه ممکنه توجهش به تو جلب بشه  بد به دلت راه نده  بی ...

آره از این اخلاقا داره .واقعا من فک میکردم فقط این اینطوره رفتارش چون اولین دوستم بود و لعنت ب من اگر با کسی دوست شم ک بخام ضربه بخورم آخرینشم خودشه تمام من حس میکنم ایمان پولدار شد عوض شد حس میکنم ک پول عوضش کرد چون کارگاه زدن بعد ماشین خریده نصف دستگاه ها هم ب نام خودشه خونه هم خریده میدونم ک پول عوضش کرد

یکم بخودت ارزش یده رفتارش اینقدر بی ادبانه هست اتفاقا اگه پیگیرش نباشی به نفع خودته

اره راست میگید حق باشماست من خیلی بهش باج دادم فکر کرده کی شده اگرم برگرده من نیستم حالا ب نظر شما بهش پیام ندم ک بگم خر خودتی میدونم خط دست توا و این حرفا سنگین برم کنار اگر زنگ زد چی بگم؟

اره راست میگید حق باشماست من خیلی بهش باج دادم فکر کرده کی شده اگرم برگرده من نیستم حالا ب نظر شما ب ...

من باشم هیچ حرفی نمیزنم با این پیام انگار داری حرصتو سرش خالی میکنی که وقتی نیستی من داغونم

نه اگه نمیتونی با نگفتن کنار بیای بهتره یه جور دیگه پیام بدی که مثلا فلانی خواهرانه و بخاطر خاطراتمون نگرانت بودم اگه حالت خوبه خدا رو شکر سلامت باشی 

ولی من بشخصه وقتی دیدم رو نمیده دیگه پیام ندادم هر چند دلم تنگ میشه ولی باز بیخیالش شدم بزار راحت باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من باشم هیچ حرفی نمیزنم با این پیام انگار داری حرصتو سرش خالی میکنی که وقتی نیستی من داغونم نه اگه ...

اره دیگ هر کسی هر جور راحته منم ولش میکنم ب حال خودش  

بهش پیام دادم میگه من مریم نیستم من دوست مریمم اون خطشو داده ب من خط میخره زنگ میزنه بهت اما خودم زن ...

بین نمیخوام دوستت رو قضاوت کنم خب 

اما شاید دلایلی داره که حاضر شده از تویی که ۱۲ سال باهات رفیق بوده بگذره 

اینجوری که تو از رفاقتتون تعریف میکنید معلومه خیلی صمیمی بودین پس باید دلیلی برای دوری از تو داشته باشه 

شاید تو یکاری کردی که اون ناراحت شده چمدونم شاید رفاقتتون اون طور میگی برای اون قشنگ نبوده 

من خودم دارم کم کم حضور خودمو از زندگی رفیق ۷ سالم کم رنگ میکنم دارم کم کم از زندگیش میرم بیرون نه اینکه اون زنگ بزنه من تحویلش نگیرم نه اما دارم کاری میکنم که کامل به نبودنم عادت کنه قبلا هم مدرسه ای بودیم الان دیگه نیستیم لزومی نمیبینم بخام باهاش ارتباط آنچنانی داشته باشم 

هرکی باید بره پی زندگی خودش 

البته اینو بگم در رفاقتمون بحث اینا زیاد داشتیم 

سلام عزیزم ببخشید اینجا سوال می‌پرسم چند تا تاپیک قبل تر شما در مورد عفونت ویروسی چشم بود .شما بعد از چند روز و چطور خوب شدید ؟ اون تاپیک رو قفل کردید مجبور شدم اینجا بپرسم من هم ۱۰ روز که درگیرم و ۴ بار دکتر رفتم اما هنوزم چشمم عفونت داره و خیلی قرمزه

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد...چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم...❤🌱
سلام عزیزم ببخشید اینجا سوال می‌پرسم چند تا تاپیک قبل تر شما در مورد عفونت ویروسی چشم بود .شما بعد ا ...

سلام گلم اخی عزیزم من حدودا ۲۳ دی پارسال مریض شدم تا۸فروردین حدود ۲ونیم ماه ۱۰کیلو کم کردم عفونت زد ب خونم نابود شدم آخرم رفتم بیمارستان چرک خشک کن وریدی زدن تاخوب شدم علتیمت چطوره من شبا از درد چشم بیدار میشدم اشک می‌ریخت چشام نابود شده بودم

بین نمیخوام دوستت رو قضاوت کنم خب  اما شاید دلایلی داره که حاضر شده از تویی که ۱۲ سال باهات رف ...

اهان ن مابحث نکردیم اما اون تا با۱پسر دوست میشد بامن کات میکرد بعد ک پسره ولش میکرد میومد سمت من تاحالا۳باراینکارو کردهذانگارمن میخام دوست پسرشو بدزدم خخخخخ 

میخواد ازدواج کنه دکت کرده  احتمالا گذشتشو میخواد مخفی کنه  که شامل تو و رازهاش میشه  ...

اره شایدم اینطوره ن من کنه نیستم دوست داشتم بهم بگه مریم جان من ازدواج کردم برو همین ن اینکه بگه خط واگذارشده من کنه نیستم و زنگ نزدم