2777
2789
هی ازشون تعریف کن ک مثلا خیلی مردن  قوی ن مثلا هنر کردن برات دو کیلو سیب زمینی خریدن خیبی ...

دو کیلو سیب زمینی😂😂

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

غرورشون بشکنی واسه همیشه از چشمشون میوفتی

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا از غر زدن بدشون میاد از تعریف خوششون میاد مادر شوهراتونو داشته باشید که مردا خیلی ارادت دارن ...

افرین درود بر تو عجب نکته ای گفتین

آی ایهاالناس ببینید اقا ایلیا چه نکته ای گفت ک بذهن هیچ کدوم از ما خانوما نمیرسید

اینجو ری تعریف منظورته ؟☺️🤪

ازدامن مازنامردابه معراج میرن این ماهاهستیم که تربیشتون میکنیم وتحویل جامعه میدیم اگه محبت حقیقی ببینن پسربچه های درونشون همیشه مهربون ووفادارباقی میمونن وبازم همین زناباعثن مردداره وظیفه پدری شوهریشوانجام میده زنامیان هزاربرابرقوی ترازشیطان عشوه میان وگول میزنن اوناهم بطورذاتی نمیتونن نه بگن پس اگه میخای شوهرت همیشه تودستت باشه کم براش نزارواینکه کارتشوهمش خالی داشته باش وهمینطورکمرشوواینکه مردای پولداروخوشتیب مگس های دورش بیشترن

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
افرین درود بر تو عجب نکته ای گفتین آی ایهاالناس ببینید اقا ایلیا چه نکته ای گفت ک بذهن هیچ کدوم از ...

لعنتی  

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

صد سالشون هم که بشه باز بچه ان 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ازدامن مازنامردابه معراج میرن این ماهاهستیم که تربیشتون میکنیم وتحویل جامعه میدیم اگه محبت حقیقی ببی ...

زمانی میتونی کارتشو خالی نگه داری که به حرفت باشه 

الان من صد دفعه بگم فلان کارو بکنیم فلان چیزو بخریم مگه پول میده؟ نه تنها پول نمیده بلکه خودشم انجام نمیده 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یک پسر بچه تو کالبد یک انسان بالغ 

بعضیا گاهی احساسی تر از خانوما 

من از زمانیکه پسر دار شدم و با پسرم سرو کله میزنم رفتار شوهرم برام قابل هضم شده قبلاً نمیفهمیدمش ولی الان می‌دونم دقیقا چی میخواد و چی هست 😁وقتی یک پسر بزرگ کنی مردا رو تازه کشف می‌کنی 

دنیاشون جالبه

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
زمانی میتونی کارتشو خالی نگه داری که به حرفت باشه  الان من صد دفعه بگم فلان کارو بکنیم فلان چی ...

دقیییقن حالا همین چیزو مامانش بگه بخر فورن میخره 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
زمانی میتونی کارتشو خالی نگه داری که به حرفت باشه  الان من صد دفعه بگم فلان کارو بکنیم فلان چی ...

بایدزبونشوبلدباشی اینقدرراحت خرمیشن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،