2789
ولی بقیه چقدر بین خودشون بهم میخندن و دلشون برام میسوزه ازین حس دیگران بدم میاد

وقتی دوتا دختر داشتی این حسو نداشتی؟ یا فقط الان که سومی اومده ناراحتی

منظورمو فهمیدی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور میکنی خوابم نمیبره موندم به بقیه چی بگم

ینی چی که چی بگی ؟؟

به بقیه چه ربطی داره؟

فرزند هدیه خداست ما چیکاره ایم که بخوایم توش حرف بیاریم

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

چجالب

بخدااا

ما زنا خودمون از بس حساسیت نشون میدیم شوهرامونم حساس میشن 

منم دوتا دختر داشتم سر دومی انقدررررر غصه خوردم اصلا نفسم بالا نمی‌اومد افسرده شده بودم شوهرم میگفت چراااااا اینجوری میکنی؟ این بچه خیلی روزی داره و.... راستم میگفت

بعدها که بدنیا اومد ناخودآگاه پیش میومد که لباس پسرونه تن دخترم میکردم یه حس افسوس میومد سراغم کم کم دیدمم که شوهرمم داره مث خودم میشه😬و انگار واسه بچمون ارزش قائل نبود یا یه پسر بچه هم سن دخترمون میدید بهم میگفت زهرا پسره هااااا

تلنگر بهم زده شد و انقدر جلوی شوهرم قربون صدقش رفتم که شوهرمم به حالت قبل شد

من فقط پادشاها و کسایی که مال و ثروت‌ خییییلی زیادی دارن و میتونم درک کنم چرا پسر میخان بقیه رو درک نمیکنم🫠😂 خب قراره برای پسر چکار کنین که برای دختر حیفه؟!! کاش هر بچه ای زندگی و آینده خوبی داشته باشه و مایه سرافکندگی خودش و خانوادش نباشه با هر جنسیتی 

من خودم یه پسر دارم و یه تو دلی که اونم پسره دوست داشتم دختر باشه لذت حفتش و بچشم ولی با خودم میگم هم جنس بهتره برای بچه دوما شاید واقعا خدا دیده من دختر رو نمیتونم خوب نگه دارم چرا ناراحت باشم من باور دارم خدا بهارین رو برای بندش میخواد و الان واقعا خوشحالم  همین دو تا بچه کافیه ولی اگر روزی بازم بچه خداستم هیچ وقت تو کار خدا دخالت نمیکنم 

نزانین به زبون بلوچی میشه نمیدونم😊

اهان

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.