2789
من زیر شکمم درد داشت مثل مثل درد پریودی

عزیزم در مورد امضات باید بگم خیلی از ما هیچ حسی به جنین نداریم مبادا فکر دیگه‌ای کنی من دوتا بچم تا بدنیا نیومدن هیچ حسی بهشون نداشتم وقتی بیان میشن عشق زندگیت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان تروخدا یکی راهنماییم کنه البته با اجازه استارتر

نمیدونم بهترین زمان بی بی زدن کی هست

خیلی دل درد دارم همش معدم اسیدی و ترش میکنه

امروز حالم از غذا ها بد شد خیلی هم پر خور شدم

فقط یک روز درد پریودی داشتم دیگه هیچی فقط تکرر ادرار زیاد شده

عزیزم در مورد امضات باید بگم خیلی از ما هیچ حسی به جنین نداریم مبادا فکر دیگه‌ای کنی من دوتا بچم تا ...

درسته کاش بگذره این روزا

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده