2777
2789
عنوان

آقا هستم متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 70 پست
تو امضات بنویس که آقا و متاهل هستی  و پیشنهاد میکنم وقت بیکاریت رو با صحبت کردن و پیاده روی کر ...

طرف میاد تو آپ دیوار آگهی میذاره با خانما چت کنه، این خودشو انداخته تو هلو😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه آقایی هم بود با اسم هیوا ،خودشو جای خانوم جا زده بود

بخدا من دو تا بچه دارم چقدر شما عجیبین مثلا یه آقا اینجا باشه فرض مجرد حالا مگه میتونه چکار کنه گرگه میاد تو گله

بخدا من دو تا بچه دارم چقدر شما عجیبین مثلا یه آقا اینجا باشه فرض مجرد حالا مگه میتونه چکار کنه گرگه ...

نخیر، اما وقتی توی اتوبوس آقایون قسمت زنانه سوار میشن به حد خانما تعرض شده اینم تمثیل اونه

بخدا من دو تا بچه دارم چقدر شما عجیبین مثلا یه آقا اینجا باشه فرض مجرد حالا مگه میتونه چکار کنه گرگه ...

با شما نبودم جواب اون خانوم رو دادم 

اینجا یه سایت عمومیه هر کسی میتونه عضو بشه

💑=👧👧🧒
اسمتون چی بوده ده سال پیش؟  کلا ما چند تا اقا داشتیم یه اقایی بود که بهش عموپرویز میگفتیم&n ...

سال ۸۹ من سرباز بودم از این گوشی نوکیا استیل داشتم با هم خدمتی ها جک و سوتی سرچ میکردیم اتفاقی صفحه نی نی سایت باز شد با تاپیک ۵۰۰ صفحه جک و سوتی خنده دار تا سال ۹۷ خواننده خاموش بودم بعد دیگه عضو شدم الان کاربری پنجم هست اتفاقا نمیدونم یادتون هست یا تاپیک من یبار جز پربازدید ها شد با همین اسم یاس