2777
2789
عنوان

خیلیییی زشت بودم الان خیلیییی ناز شدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 24 پست
من از همجنسای خودم ناراحتم.وقتی یه پسر کلی عمل داره نمیگن عملی اما یه دختر کافیه یه کوچولو عمل کنه م ...

باید بلد باشی و با سیاست 

اگه صد کیلو ژل بزنی توی صورتت اما لبات رو ژل نزنی محال بگن عملی …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب الان همه دقیقا همینجوری خوشگلن هرجا میریم همه شبیه هم شدن چیز خاصی نیست این مدل زیبایی

اونایی کخ شبیه هم شدن 

معمولا برای زاویه فک و گونه و لب و همه چیه…. 

من گونه خیلیییی کم زدم که کسی متوجه هم نشه با بینی 

باید برای زیبا شدن بلد هم باشی 

خوب الان همه دقیقا همینجوری خوشگلن هرجا میریم همه شبیه هم شدن چیز خاصی نیست این مدل زیبایی

باور کن چند وقت پیش رفتیم تهران میلاد رفتیم اونجا فکر کنم نچرالشون ما بودیم همه حداقل یه تزریق و بوتاکس رو داشتن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

والا من جدیدن خیلی حسودیم میشه به خانمایی ک اصصصلا آرایش نمیکنن و عزت نفسشون بالاست

من یه دونه جوش بزنم پامو از خونه بیرون نمیزارم💔

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
اونایی کخ شبیه هم شدن  معمولا برای زاویه فک و گونه و لب و همه چیه….  من گونه خیلیییی کم ...

اولش با کم شروع میشه عزیزم. به مرور پوست شل میشه و دائما باید بیشتر تزریق کنی مثل خیلی از بازیگرا که باد کردن 

اولش با کم شروع میشه عزیزم. به مرور پوست شل میشه و دائما باید بیشتر تزریق کنی مثل خیلی از بازیگرا که ...

بله عزیزم اگه حجم زیاد بزنی که پوست کش بیاد همیشه گرفتار تزریق میشی 

خیلیا بدون اطلاعات میرن تزریق 

باور کن چند وقت پیش رفتیم تهران میلاد رفتیم اونجا فکر کنم نچرالشون ما بودیم همه حداقل یه تزریق و بوت ...

بوتاکس که خیلی مشخص نیست ولی ژل ‌و عمل بینی و لیفت ابرو و اینجور چیزا هرچقدرم که بگن طبیعیه بازم کاملا مشخصه. شاید یک در میلیون اتفاق بیفته که عمل بینی اونقدر طبیعی باشه که قابل تشخیص نباشه. واقعا همه شبیه هم شدن این روزا

بله عزیزم اگه حجم زیاد بزنی که پوست کش بیاد همیشه گرفتار تزریق میشی  خیلیا بدون اطلاعات میرن ت ...

مطمئن باش بازیگرا همه پیش بهترین دکترا میرن. اما این روند طبیعی افزایش سن هست. بخوای نخوای پوست شل میشه مخصوصا اگر زیرش ژل تزریق بشه خیلی زودتر شل میشه و دیگه بدون تزریق غیر قابل تحمل میشه. من کلا با این کارا مخالف نیستم اما این که میفرمایید اگر ایرادی تو صورتمون داریم بریم کارای زیبایی انجام بدیم... علت اینکه خیلی از کارا رو نمیکنیم دقیقا عوارضی هست که با گذشت سال ها مدل چهره رو به شدت تغییر میده

بله عزیزم اگه حجم زیاد بزنی که پوست کش بیاد همیشه گرفتار تزریق میشی  خیلیا بدون اطلاعات میرن ت ...

فیلر گونه هرچند ماهی میخواد بزنی؟؟ حتما میخواد همون برندی که زدی باشه؟؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم