یه کف دست نون و پنیر ١٥٠ کالری یک بشقاب پر برنج و قرمه سبزی ٥٥٠ کالری سیب زمینی سرخ کرده و پنیر پیتزا ٥٠٠ کالری یک عدد شیرین عسل ٥٢٠ کالری یک تخم مرغ سرخ کرده و دو کف دست نان ٢١٠ کالری دو کف دست نان و کره و مربا ٣٠٠ کالری دو ورق کالباس سرخ شده ٢٥٠ کالری
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
منم با نازگل موافقم همش میشه چربی بعد سه کیلو همچین تغییر محسوسی نمیکنی تو ظاهر .البته اگه چربی باشه خوب مسلما حجم زیادی داره!
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
یه بشقاب پر برنج و قرمه سبزی که از 900 کالری هم بالاتر میشه چجوری میگی 550 تا؟ هر کفگیر برنج 250 کالری و هر قاشق قرمه سبزی 45 کالری فقط بشقاب برنجت از 600 نباید کمتر شده باشه
من نمیدونم هیکلت چجوریه ولی این وزن و قد خوبه مگه شوهرت زن چاق دوست داشته باشه ولی جدا اگه میخوای چاق کنی برو سمت کربو هیدرات روغن و شیرینی جات بعد ها باعث بیماری میشه سیب زمنی تنوری و یا پخته برنج شیر خشک اینجور چیزا رو بخور
خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))
هارا واقعا بهت غبطه خوردم که میخوای چاق بشی باور کن من توزندگیم هییییییچ مشکلی جز اضافه وزنم ندارم نمیدونم شایدم مشکلی هستو به چشم من نمیاد ولی واقعا دوست دارم تا عید کم کنم
آقای من،تو همیشه خاص میمونی چون سلیقه ی منی...😍😇😘💖
شیرعسل با یه قاسق شیرخشک صبح بخور گردو.و فندق بادام و.. سیب زمینی اب پز اب میوه عالیه .بخور.اب پرتقال .اب هویج.اب سیب
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...