2777
2789
عنوان

میزان کالری دریافتی امروز من

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم دخترا اره امروز خیلی فست فودی خوردم ... باید غذاهای سالم بخورم من خیلی زود لاغر میشم به خاطر همین دلم میخواد حد اقل ٥٩-٦٠ باشم ..
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
منم با نازگل موافقم همش میشه چربی بعد سه کیلو همچین تغییر محسوسی نمیکنی تو ظاهر .البته اگه چربی باشه خوب مسلما حجم زیادی داره!
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
من نمیدونم هیکلت چجوریه ولی این وزن و قد خوبه مگه شوهرت زن چاق دوست داشته باشه ولی جدا اگه میخوای چاق کنی برو سمت کربو هیدرات روغن و شیرینی جات بعد ها باعث بیماری میشه سیب زمنی تنوری و یا پخته برنج شیر خشک اینجور چیزا رو بخور
خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))
هارا واقعا بهت غبطه خوردم که میخوای چاق بشی باور کن من توزندگیم هییییییچ مشکلی جز اضافه وزنم ندارم نمیدونم شایدم مشکلی هستو به چشم من نمیاد ولی واقعا دوست دارم تا عید کم کنم
آقای من،تو همیشه خاص میمونی چون سلیقه ی منی...😍😇😘💖
شیرعسل با یه قاسق شیرخشک صبح بخور گردو.و فندق بادام و.. سیب زمینی اب پز اب میوه عالیه .بخور.اب پرتقال .اب هویج.اب سیب
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...