2777
2789

چپ دست ها خط بسیار زیبایی دارند نسبت به راست دست ها

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

گفتم تو مني😂

اشباه نکن من ازت بزرگترم🤣🤣🤣

بعد من ده تا ساید دارم🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اشباه نکن من ازت بزرگترم🤣🤣🤣 بعد من ده تا ساید دارم🤣🤣

پس من توئم😁اصلااا من تو سايت كوچيكتر از خودم پيدا نكردم همسنم پيدا نكردم😞😂

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

مصرف زیاد چایی باعث خشکی روده و معده، خشکی سر و سرد شدن مغز، بیماری های کبدی و گرفتن عضلات و همینطور کمبود آهن میشه.

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
هم این ممکنه  هم ممکنه ما توعکسِ بکشون باشیم(عکسی میگیرن از خودشون)😂

مظلوممم🤣🤣🤣🤣

ببین ده سال میگذره بعد دوباره یکی ریپت میزنه میگ توضیح بده🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
پس من توئم😁اصلااا من تو سايت كوچيكتر از خودم پيدا نكردم همسنم پيدا نكردم😞😂

همسن زیاد هست ک

در روابطتون با دیگران برای اعتماد کردن فرد مقابل به خودتون سعی کنید یک جمله از اون فرد هم بگید یعنی بگید "به قول خودت ... " این طوری مغزش به صورت ناخودآگاه از شما اطاعت میکنه !

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜