2777
2789
پیدا میکنن اع رو پروفایل، اع یکی میگیرن یا..

این همه دختر خوشگل کی بیکاره دنبال عکس های زشت من برگرده تازه بک گراند هم بذاره 🙄 

ما از این شانس ها نداریم آبجی 

عکس مارو گیر بیارن نهایت میذارن تو گروه ها میخندن برامون 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا یه دستی جواب نداده گوشیو گذاشته زمین دو دستی مشغوله🗿🤣

واییییییی نکن از خنده روده درد گرفتم🤣🤣🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
شبیهت بوده بابا😱

😐🤣نه بابا

من بعضی شبا که خونه تنهام یا کار دارم شبا بیدار میمونم کارام انجام میدم و کلا عادتمه موقع خواب میرم جلوی اینه موهام شونه میزنم مرتب میکنم خودمو قشنگ میکنم بعد میرم میخوابم😐💔

بعد حتی شده ساعت ۴ ۵ عکسو اینام گرفتم دیگه

دستشوییم که اینه داره تازه🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت

مثلا منظورش اینه که سرچ کن گوگل عکس فیک این همه عکس فیک تو کانالا و گروها دیدی خب مگه ادم نیستن اینا ...

خو اونا همشون آدمای معروف و بلاگری چیزی هستن عکس مارو کس می‌ذاره یک گراندش آخه 😮‍💨

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
😐🤣نه بابا من بعضی شبا که خونه تنهام یا کار دارم شبا بیدار میمونم کارام انجام میدم و کلا عادتمه مو ...

عجب دل و جراتی داری من اصلا از ترسم  آیینه میبینم چشامو میبندم

گوگولییییی🥺🥺goftino.com/c/ASuV6T