2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست
چی شد دعوا شروع شد و چقدر طول کشید؟ چون خودم و دوس پسرم تو این شرایطیم الان..

دعوا از برداشتن بیوش شروع شد بعدم ازش دلیل خواستم گفت صلاح دونستم و گارد گرفت و ....

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
چرا چرت میگی؟  من اولین تجربه عمرم بوده فقط ایشون تو زندگیم بوده این منم ک ۶ سال پاش موندم

همین دیگه دوستت نداشت چرا پاش وایستادن

الان تو یه رابطه دیگه پسری دوستت داشته باشه بفهمی دوستت داره ولش میکنید 

بعد از مرگم هیچ کس تکرار من نخواهد شد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین دیگه دوستت نداشت چرا پاش وایستادن الان تو یه رابطه دیگه پسری دوستت داشته باشه بفهمی دوستت داره ...

مگه احمقیم ولش کنیم

حالا چون تورو ول کرده قرار نیس ما همه مثل اون باشیم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
مگه احمقیم ولش کنیم حالا چون تورو ول کرده قرار نیس ما همه مثل اون باشیم

ول میکنید این یه قانون ثابت شده هست این خط اینم نشون یادت باشه 

راضی نبودم یه تار موش بیفته اونوقت اون چی تنهام گذاشت شب و روز براش اشک میریختم تا میفهمید کسی دوستتون داره پر غرور میشید و فکر میکنید همه واسه بدست آوردنتون صف کشیدن 

باور کن این قانونه

همین دیگه دوستت نداشت چرا پاش وایستادن الان تو یه رابطه دیگه پسری دوستت داشته باشه بفهمی دوستت داره ...

اتفاقا برعکس این پسرا هستن که تا دوبار بهشون بخندی و محبت کنی فکر میکنن چه خبره میذارن میرن

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

مگه احمقیم ولش کنیم حالا چون تورو ول کرده قرار نیس ما همه مثل اون باشیم

بعدش ببخشیدا اما احمق نبودی تو ۶ سال میفهمیدی دوستت نداره

من کلا نذاشتم بیشتر از ۶ ماه طول بکشه فهمیدم دوستم نداره بهونه جور کردم امتحان کنم دیدم رفت مطمئن شدم دوستم نداره الکی فیلم بازی میکرد از تخصصم سو استفاده کنه 

اتفاقا برعکس این پسرا هستن که تا دوبار بهشون بخندی و محبت کنی فکر میکنن چه خبره میذارن میرن

قبول ندارم اصلا وقتی می‌رفت پر غرور می‌رفت انگار دنیا واسه بدست آوردنش صف کشیده 

شما دخترا همینید پسری که دوستون داره ولش میکنید  پسری که دوستتون نداره همه جوره پاش میمونید بع ...

والا مال ما گوهی نبود  دوسشم داشتیم  خیلی هم بها دادیم  با زن داداشش رابطه داشت  دیگه واقعا جای موندن نبود

قبول ندارم اصلا وقتی می‌رفت پر غرور می‌رفت انگار دنیا واسه بدست آوردنش صف کشیده 

عین همین رفتاری که میگی یه پسر با من کرد تا قبلش که زیاد تحویلش نمیگرفتم التماسم می‌کرد بمونم ولی تا یکم محبت کردم فکر کرد چخبره یهو غیبش زد

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

دعوا از برداشتن بیوش شروع شد بعدم ازش دلیل خواستم گفت صلاح دونستم و گارد گرفت و ....

دقیقا مال منم بیو  برداشت  رمز گذاشت روی گوشیش  همیشه هم پیش من میذاشت حالت پرواز  همین نشونه ها تابلوعه

ول میکنید این یه قانون ثابت شده هست این خط اینم نشون یادت باشه  راضی نبودم یه تار موش بیفته او ...

ببین همه آدمها زیادی بها بدی هوا ورشون میداره  تو نرمال و متعادل رفتار کن هر کی موند بهتر  هر کی رفت گور پدرش

عین همین رفتاری که میگی یه پسر با من کرد تا قبلش که زیاد تحویلش نمیگرفتم التماسم می‌کرد بمونم ولی تا ...

اون التماسش دوست داشتن نبود اما من واقعا دوستش داشتم همین الانم دیگه هیچ دختری توجه نمیکنم ول کردم و دیگه وارد رابطه نمیشم چون دوباره شکست میخورم

ببین همه آدمها زیادی بها بدی هوا ورشون میداره  تو نرمال و متعادل رفتار کن هر کی موند بهتر  ...

آره نرمال قبول دارم بیشتر از حد باعث میشه طرف دور برداره

اون التماسش دوست داشتن نبود اما من واقعا دوستش داشتم همین الانم دیگه هیچ دختری توجه نمیکنم ول کردم و ...

خودتون میدونین ولی همه دخترا شبیه هم نیستن  کلا مهم ذات و معرفت طرفه دختر پسر نداره