هلیا_۹۸ مدیر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 827 عنوان باردارا به چه چیزی ویار دارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست ۵ ماهمه روزای اول حلیم و و زیتون و دوغ تنفر شدید از گوشت قرمز و مرغاما الان فقط ویارم دوغه😍😍شما به چی ویار دارین ❤️کاربری دست دو نفره❤️ 1402/09/06 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاتسیا عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 4223 چند وقتته؟ من از شیرینی متنفر شدم و علاقه به چیزای سرکه ای داشتم همه علائم پسر رو داشتم اما د ... چه جالب میخواستم بگم دختره من حدسم تا الان اشتباه نبوده تو فامیل
هلیا_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 827 ۹ هفتمه الان منم دقیقا برای حالت تهوع قرص دمیترون بخور ضرر نداره منم حالت تهوع شدددید داشتم با این قرص خوب میشدم الانم دارم با این قرص خوب میشم ❤️کاربری دست دو نفره❤️
mary_18 عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 3474 برای حالت تهوع قرص دمیترون بخور ضرر نداره منم حالت تهوع شدددید داشتم با این قرص خوب میشدم الانم دارم ... میخوردم ولی رفتم دکتر دیمن هیدرینات داد 💙💙💙
هلیا_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 827 چه جالب میخواستم بگم دختره من حدسم تا الان اشتباه نبوده تو فامیل من دوس داشتم پسر بود اما خدا بهم دختر دادچون داداش ندارم خیلی دلم پسر میخواد ک انشالله بچم به دنیا بیاد و ۲ سالش شد میرم آی وی اف برای پسر دار شدن ❤️کاربری دست دو نفره❤️
momiii عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23318 چند وقتته؟ من از شیرینی متنفر شدم و علاقه به چیزای سرکه ای داشتم همه علائم پسر رو داشتم اما د ... من تهوع فقط دو سه روز داشتم اونم چون مامانم تو خونه گوشت آبپز کرد بعد اون اصلا نداشتم تهوع مثلا در حدی بوده که زیاد خیار بخورم سردی کنه معدم یکم حالمو بد کمه
هلیا_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 827 ازش بدم میومد.. منم روزای اول خیلییی بدم میومد ازش همش دعوا داشتیم اما الان خیلییی زیاد عاشقش شدم و مثل بچه ها دورش میچرخم ک این از تغیر هورموناست ❤️کاربری دست دو نفره❤️
کاتسیا عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 4223 من دوس داشتم پسر بود اما خدا بهم دختر داد چون داداش ندارم خیلی دلم پسر میخواد ک انشالله بچم به دنیا ... چرا از روش تغذیه وتخمک گذاری و... استفاده نکردی؟
کاتسیا عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 4223 منم روزای اول خیلییی بدم میومد ازش همش دعوا داشتیم اما الان خیلییی زیاد عاشقش شدم و مثل بچه ها دورش ... از کیت تخمک گذاری استفاده میکردی روز اقدام جوش شیرین استفاده می کردی جواب میده