2777
2789
منو چرا نمیگی خانم کی باردار میشم جنسیتش چیه 

ببخشید واقعا

خیلی زود در بازه الان تا ۳ ماه بعد خیلی محتمل

پسر شاید (نتونستم دقیق حس کنم)

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون پسری تو ذهنمه چه حسی داره بهم؟ 

دوست داره ولی بیشتر هم میشه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
دوستتون داره و احتمالا دلتنگ هم هست حسم میگه بله برمیگرده ولی خیلی زود نه ولی زیاد هم طول نمیکشه

خیلی دوسش دارم ولی قصدش جدی نیست یه سال همش بهانه میاره میگه مشکل دارم بارها قلبم شکسته خسته شدم و رفتم اما پشیمونم دلتنگی امونم بریده 

خیلی دوسش دارم ولی قصدش جدی نیست یه سال همش بهانه میاره میگه مشکل دارم بارها قلبم شکسته خسته شدم و ر ...

میدونید چیه واقعیتش خیلی مشکلات هست البته انشاالله با صبر و تلاش مشکلات درست میشه

تنها چیزی که بتونم بگم اینه که نگران نباش دلتنگ تو

ولی راهی رو برو که خداوند جلوی پات میذاره

عزیزم زمان بارداری رو نتونستی درست حس کنی یا جنسیتش رو ؟

میدونید چیه واقعیتش خیلی مشکلات هست البته انشاالله با صبر و تلاش مشکلات درست میشه تنها چیزی که بتون ...

اگه دوسم داره برمیگرده میکه درستش میکنم منم ادمم خب چقدر تحمل کنم😔😔

ببین من خودم ی چیزایی بلدم ولی اینک نمیتونم بفهمم طرفم حسش چیه چ کنم بنظرت دوسم داره؟

دوست داره ولی حس میکنم فعلا در حد عادی یا کم ولی بیشتر هم میشه نگران نباش اصلا

(قضیه حس ششم اینه که وقتی کس دیگه ای بهت میگه اعتناد به نفس کسب میکنی وگرنه خودت هم میتونی حس کنی ولی اینکه یه نفر دیگه بهت بگه بهت آرامش میده)

شما هم بگید دلتنگ؟

راهم درسته؟

اگه دوسم داره برمیگرده میکه درستش میکنم منم ادمم خب چقدر تحمل کنم😔😔

میدونم سخته...

مطمئن باش خداوند حواسش بهت هست هر چی بشه آخر سر به صلاحت میشه

همه ما این روز ها رو تجربه کردیم نگران نباش اصلا

بدون کسی هست که مراقبته

میدونم یه روزی بالاخره همه چی درست میشه....

دوست داره ولی حس میکنم فعلا در حد عادی یا کم ولی بیشتر هم میشه نگران نباش اصلا (قضیه حس ششم اینه که ...

زیادی دلتنگه اوم اره همینجوری بری میتونی یه روز بغلش کنی یکم دیر ولی میشع

من شرایطی ندارم ک بهش برسم و همینطور اون ولی نمیتونم فرامووشش کنم سختمه 

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)