2777
2789
ی سوال میخوام بدونم چی میشه وقتی ی زن این همه سختی می‌کشه واسه ب دنیا آوردن و بزرگ کردن ی بچه بعداز ...

سوال منم هست یا اینکه بچه همون بچه اس چه فرقی میکنه دوباره بیاری یکی دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال میخوام بدونم چی میشه وقتی ی زن این همه سختی می‌کشه واسه ب دنیا آوردن و بزرگ کردن ی بچه بعداز ...

بیشترش بخاطر همون یه دونه بچس

که تو درست نادرست بودن خود این تفکرم موندم من

تو شرایط شما مزایای بچه دوم اینه که الان یجورایی همه سرشون تو کار خودشونه بچه اول مستقلی از لحاظ کارای شخصیت ونوجوان که دوست داره با دوستاش بیشتر وقت بگذرونه شمام احتمالا دنبال علایق شخصیت ولی با اومدن دومی یجورایی همه دوباره به هم وصل میشین یه مهره کلیدی میشه برای همکاری و همراهی کل اعضا 

ذوق و بامزگی تو خونتون کمه چون پسرتون از شما الگو میگیره ومثل بزرگترها رفتار میکنه ولی این نی نی جدید شما رو از جدی بودن خارج میکنه وکودک درونتون رو فعال وله طبع فضای خونه شادتر میشه

روحیه ایثار وفداکاریم میره بالا چون الان یکی هست که به کمک همتون احتیاج داره و خودخواهی فروکش میکنه اینا طبق تجربه منه وپشیمون نخواهی شد هرچند به راحت طلبی عادت کردی ولی وادار به چالش میشی و خودش خیلی هیجان داره

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
باهم که خوبن خداروشکر خیلی همو دوستدارن ولی پیش هم نیستن فاصلشون کمتر بود بهتر میشد.برای خودمم سخته ...

خب به این فکر کن که اوت روزا با ارامش اعصاب و خوشی به دخترت رسیدگی میکردی و خودت و همسرت ۱۱سال یه استراحتی کردین

الانم واس پسرت دقیقا ارامش و اسایش داری

خب حتما روحیه ت نمیکشیده دوتا قد و نیم قد بیاری بزرگ‌کنی

منم همینم دقیقا.پسرم ۱۲سالشه و فکر دومی نیستم.

خب با اعصاب و روحیاتم‌نمیسازه که سالهای قبل بچه میاوردم

اختلاف ما میشه ۱۳ سال

اخلاف بچه های من ۸ سال

ببین دومی رو بیار قطعا الان به درد هم نمیخورن و شما مثل من میشی مادر دوتا بچه که هر کدوم به نوبه ای تک فرزند بودن!!!  ولی از یه سنی به بعد مثلا از ۲۰، ۳۰ سالگی به بعد خیلییی به درد هم میخورن.

بیشترش بخاطر همون یه دونه بچس که تو درست نادرست بودن خود این تفکرم موندم من

واقعا تصمیم بزرگیه من خودم بچم ۱۱ماهشه واقعا احساس له شدن دارم البته اگه کمک داری بیار خیلی خوبه 

بنظرم دنبا اوردن بچه دوم باید خلا حس بشه تو زندگی وقتی همه چی با وجود یه فرزند اوکیه نباید بخاطر تنها موندن بچه اول دومی رو اورد من تا وقتی نمیتونم تو قلبم جایی به اندازه پسر بزرگم برای بچه دوم باز کنم حس میکنم در حق دوم بی انصافیه 

ینی واقعا دست خودم نیس اصلا نمیتونم ب بچه دوم فکر کنم 

بنظرم شما با بچه اولتون حرف بزنید نظرشو‌بپرسید بگید از شرایط راضی از نظر اخلاقی رفتاری و مالی محیط خونتون بعد بخوایین یع نفر دیگه به اون خانواده اضافه کنید 

جهان من در صلح است🪐

سوال منم هست یا اینکه بچه همون بچه اس چه فرقی میکنه دوباره بیاری یکی دیگه