2777
2789

به خیلی چیزا بستگی داره

روحیه خودت شرایط مالی ....

من خودم تک فرزند بودم و به شدت مخالف تک فرزندی

الانم دوتا دارم بزرگ شدن

ولی با این شرایط که الان در چند سال اخیر داریک گاهی شک دارم....

گرچه من شخصا ترجیح میدادم اصلا بچه دار نشم تا یکی

چون خودم هیج وقت نتونستم کنار بیام

اولی ۱۲ سال داره تا حالا هم شرایطشو نداشتیم برای دومی الان همه چی روبراهه ولی موندیم بیاریم یا نه ...

منم ۱۲سالشه

اره بیار چرا که نه😍

فاصله افتاده بینشون در اینده خیلیییی همدل و مهربون میشن باهمدیگه....من با خواهرم‌۱۴سال اختلاف سنی دارم نسبت به بقیه که قد و نیم قد با هم بزرگ شدیم خیلیییی رابطه مون و حرفامون به هم نزدیکه و همدلیم.

بسم الله بگو😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شرایط مالی و روحی دارید بله خوبه. اگر برای از تنهایی دراومدن خودتون نمیارید بله خوبه

نه اصلا برا تنهایی خودم نه

ولی دلیل منطقی هم برا اومدنش نمیتونم پیدا کنم

اولی ۱۲ سال داره تا حالا هم شرایطشو نداشتیم برای دومی الان همه چی روبراهه ولی موندیم بیاریم یا نه ...

زودتر میاوردی منم بچه هام ۱۱ سال اختلاف سن دارن خوب نیست بدرد هم نمیخورن زیاد سناشون نزدیک باشه بهتره.الان دخترم ازدواج کرده نیست پسرم ۷ سالشه داره مثل تک فرزندا بزرگ‌میشه باید زودتر میاوردم

قطعا خوبه تک فرزندی ظلم بزرگی به بچه است تو دوستام و اقوام چند نفری تک فرزند داریم که الان بزرگ شدن ...

شما دنیایی رفاه و امکانات هم برای تک فرزندتون فراهم کنید باز وقتی تک فرزند غم بزرگی رو دلش و حسرت خواهر و یا برادر تا آخر عمر باهاش میمونه

وضع و اوضاع خوبه دلایل منطقی میخوایم و اینکه نمیدونم توانایی دارم برا دو تا بچه

نگهداری بچه اول خیلی سخته

بچه دوم چند ماه اول یه مقدار زندگی دچار چالش میشه، باید تحمل کرد...از یه جایی به بعد خیلی راحتتره