2777
2789
😂😂😂😂وایییییی بگو بخداااا؟زنای دیگرو میبینن تحریک میشن  وای این همه زن خوشگل دست خودشون نیس ...

آره میگه چرا میگی به‌ خاطر س. ک. س میام. ما هم مردای خوشکل زیاد می‌بینیم مگه قراره هول باشیم.تو ذاتشونه ب زیبایی واکنش نشون میدن.

دیشب رفتم سوپری من و ی خانم دیگه حالا سوپریه با من ی جور جوگیرانه با احترام حرف میزنه با اون ک ساده بود ن از لحن حرف زدن و حرکات میفهمم تو دلم گفتم چقد موجودات مرد چندشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شوهر من نمونه ی مرد ایده اله😁

واسه این گفتم "بی‌انصاف" که بخاطر کاری که تو کردی، اون طفلک باید بیاد منت کشی

اینا همش ظلمه، اونوقت بگین آقایون ظالمن😂

مرد باید در کشاکش دهر، سنگ زیرین آسیا باشد 
واسه این گفتم "بی‌انصاف" که بخاطر کاری که تو کردی، اون طفلک باید بیاد منت کشی اینا همش ظلمه، اونوقت ...

خب اگ کامنتا رو ببینی از هر پنج نفر شاید یکی از شوهرش راضی باشع

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
خب اگ کامنتا رو ببینی از هر پنج نفر شاید یکی از شوهرش راضی باشع

علاوه بر بی‌انصافی، زیادی هم خوشبینی، من‌که تو این یکسالی که اینجا رو رصد میکنم، بنظرم از هر صد نفر یه نفر از شوهرش راضیه، بقیه دارن شوهرشون و مادرو خواهرشو بصورت ذکر و مناجات یومیه فحش میدن😂

مرد باید در کشاکش دهر، سنگ زیرین آسیا باشد 
علاوه بر بی‌انصافی، زیادی هم خوشبینی، من‌که تو این یکسالی که اینجا رو رصد میکنم، بنظرم از هر صد نفر ...

من دقیقا برعکس کساییم ک اینجان چون واقعا راضیم هم از شوهرم هم خانوادش 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
2790
2778
2791
2779
2792