2777
2789
عنوان

گفته بودم ک ی خواستگار‌‌‌...

729 بازدید | 23 پست

دارم ک هم وکیل هم قسمت حقوقی استانداری

منتهامن چون دلم جادیگه س یکی دیگرو دوس دارم همرو جواب میکنم

ب اصرار همه اشمافامیل باهاش درحد بیس دقیقه حرف زدم شایدم ی ربع

واقعا ن پول ن تحصیلات شعورنمیاره تودفترش رفتم قراراونجابود شهرمون کوچیک نشد مکان عمومی و شلوغی ک حرف و حدیثی پیش نیاد ..

اصن باوجودمخالفت زیادرفتم

قصدمم بود اگ خوب بود ی ایراددروش بزارم ک خداروشور پرازایرادبود رفتم دفتر نشستم احوال پرسی با ی لحن مسخره و ادا اتوار اطوار مسخره حرف میزد  بجزچای هیچ پذیرایی نکرد ی نوشیدنی چیزی 

بعدمن خدایی خوشگلم تعریف نمیکنم دراومدگفت سریع خواهرتم مث خودت خوشگله😂من خنده م گرفته بودی لبخندزدم چیزی نگفتم بعدگفت اندامت عالیه گفتم خیاطی بعدهرهرکرکرخنده مسخره..‌

گفت من خیلی رودارم گفتم مشخصه نیاز ب گفتن نیس گفت بینیت چقدعمل کردی

بابات حقوقش چقدر الان ازبنجابری میام دنبالت کجامیری بعدهورت چای میکشید و گفت چرابخودت رسیدی چرااینقد خوشگل میکنی بعدمن نری باکسی..هرلحظه دلم میخاس بلندشم برم..ک خواهرم زنگ زد .منم الکی گفتم باش باش الان میام..ادامه ش...👇

خدایاشکرت...❤️

بعدگفت وایسابمون بیشترنگات کنم بعدگفت. ارت بانکی دستت چقدروشه بعدگفو براسکونت بری هرجا میام باهم میریم مسافرت بعد گفتم حرف خاصی نداشتی منم حقیقتا قصد ازدواج ندارم ب اصرار اومدم گفت خب عیب نداره باهمیم گفتم شرمنده خوشم نمیاد ازازدواج حقیقتا معیار ملاکام و اخلاقمون زمین تااسمون بعدگفت ن توالان بعدمن جایی میری ازغصه گفتم اره ازکجا فهمیدی بعدباز چای هورت میکشی .گفتم موفق باشی خدانگهدار 

منم بجزگوشی خودم گوشی مادرم دستم بود ش باطرب نداشتم باخودم اورده بودمش

زنگ زدروش گفت بیا باز باهم بشینیم من دوست دارم ازدواجم نکردی باهمیم گفتم شرمنده از اخلاق رفتارت خوشم نیومد یکم روشعورت کارکن

گفت خب ببین توباشگاه میری اندامت محشره

منم گفتم یباردیگ زنگ بزنی میدم دردفتر و اداره ک میری گِ ل بگیرن حالاامروز واسطه پیام من میخام و همه جوره خوشبخت میکنم

ب دورازهمه چی این شخص خوشگل و خیلی بفکر تحصیلات خودش

من ارشد حسابداری دارم وضع مالیمون متوسط 

پدرم ادم سرشناسیه اصن ی سرسوزن دلم نبود برم ب اجباررفتم هرلحظه یاد عشقم بودم

این شخص بشدت بی شخصیت بی ادب چشم پلش وخسیس هَوَل

خدایاشکرت...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ...چقد حرص خوردم با متنت ..الان چرا ناراحتی؟

زنگ وپیغام و...خودش یا واسطه زنگ زدو...بگو بنده جوابم منفیه لطفا اما واگر نپرسید چند دقیقه باهاش بشینید شخصیتش رومیبینید ودلیلی نداره ب زور بخواید قانعم کنید چون من قانع شدنی نیستم ..

ایزی ایزی تامام تامام

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
چرایه جور رفتارکرده که انگاربیشترمیخاسته منصرف کنه تاجلب؟

خودش خیلی دس بالا میگرفت بعد جوابش کردم گفت فک کردی دکترا داری یا ازم سری خخخخ درصورتی ک بارهابارهاپشت گوشی جواب شده بود..کلا این شخص ک توشهرمون تو ی طایفه ای ازشهرمون کلاسیستمشون اینه خیلی جوگیرن خیلییی 

امروزیسره پیام زنگ واسطه ک من جواب مثبت بدم

گفتم ابدا

خدایاشکرت...❤️

خب ...چقد حرص خوردم با متنت ..الان چرا ناراحتی؟ زنگ وپیغام و...خودش یا واسطه زنگ زدو...بگو بنده جوا ...

باهرلحظه حرف زدنش رفتارش یادعشق خودم میفتادم چقد خوب مهربون برخورداولش با کادو گل اومده بود اما این اقا بقول خودش ارشد حقوق دارا برادکترامیخونه و وضعش اوکی اخلاق رفتارشخصیت زیرصفرحالم ازش بهم خورد.گفتم ب واسطه یباردیگ تماس بگیرید بدباهاتون تامیکنم ناراحت نشید😁

خدایاشکرت...❤️

خودش خیلی دس بالا میگرفت بعد جوابش کردم گفت فک کردی دکترا داری یا ازم سری خخخخ درصورتی ک بارهابارهاپ ...

رفتارش به همه چی میخورد الا تحصیلکرده .حقوق پدرت وکارت خودت وخوشگلی خواهرت  

رفتارش به همه چی میخورد الا تحصیلکرده .حقوق پدرت وکارت خودت وخوشگلی خواهرت    

خیلی پرو بود خیلی بعدگفت خواهرت دیدم اره اونم خوشگله

بعدماخونمون میخادبره تهران گفت هرجابری میام دنبالت گفتم شرمنده خوشم نمیادبیای😂

خدایاشکرت...❤️

بعدگفت وایسابمون بیشترنگات کنم بعدگفت. ارت بانکی دستت چقدروشه بعدگفو براسکونت بری هرجا میام باهم میر ...

خدایی خیلی حال ب هم زن بوده. حتی یه دقیقه تحمل کردنشم سخته چ برسه زندگی