2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 62 پست
هزینه اش چقدره عزیزم؟ شما تو مطبش رفتید؟ اونجا پرس‌وجو کردید؟؟؟؟ چه سبکی میخواید عمل کنید؟

نه عزیزم من هنوز نرفتم مطبش ولی تعریفشو خیلی شنیدم و نمونه کاراشو تو اینستا دیدم خیلی خوشم اومد دوستمم پیشش عمل کرد یک ماه پیش ۳۰ ملیون داد اون فقط نوک بینیش یکم گوشتی بود

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

من عمل خیلی خیلی خیلی سختی داشتم برگردم باز عمل میکنم اما جای دیگه

اون جای دیگه بنظرت کجا میتونه باشه؟؟؟

من میتونم ۷۵م بدم و پیش رویا لطفی عمل کنم اما واقعا ریسکه از لحاظ مالی... چون باید یه طورایی تمام پس انداز سالیانه ام رو بدم...

بنظرت این‌قدر ارزش داره که آدم همه ی سرمایه اش رو بده؟؟؟

مثلا دکتر پریسا قاسمی هزینه اش ۳۰م کارش هم اوکی... میگم وقتی یه دکتری این مدلی هست چرت برم قیمت چند برابری پرداخت کنم به لطفی، که اونم شااااید درآخر باز ناراضی بشم!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه عزیزم من هنوز نرفتم مطبش ولی تعریفشو خیلی شنیدم و نمونه کاراشو تو اینستا دیدم خیلی خوشم اومد دوست ...

واقلیت خیلیییی تفاوت هست بین ویزیت حضوری و اینستا

من توی مطب دکتر مقتدر چندتا نمونه دیدم که انگار این افراد مدل بودن! اینقدر خوب شده بودن

امااا کافی بود نیم رخ رو ببینید! پره های بینی از نیمرخ انگار گوشتی بودن و حالت جالبی نداشتن

ولی از جلو هرکی نگاه می‌کرد واقعا خوشش میومد..

شاید هم من سخت گیری میکنم!!!

اون جای دیگه بنظرت کجا میتونه باشه؟؟؟ من میتونم ۷۵م بدم و پیش رویا لطفی عمل کنم اما واقعا ریسکه ...

اونجا صد در صد برای من نیلوفر تاری هست 

ببین من کار لطفی هم دیدم دیگه اینقدر هم خاص نیست ک براش 75 ملیون هزینه کنی ...اصلا عمل بینی از لحظه بهوش سدن تا بهوش اومدن و برگشتن توی ریکاوری کمتر از 2 ساعت فاصله داره چرا باید اینقدر هزینه بدی؟حالا اگه ترمیمی بودی و حساس یه چیزی 

اونم چون خودش خوشگله اینقدر مشتری داره وگرنه ک دیگه در حد 75 م هم نیست

واقلیت خیلیییی تفاوت هست بین ویزیت حضوری و اینستا من توی مطب دکتر مقتدر چندتا نمونه دیدم که انگار ا ...

اره واقعا درست میگی باید حتما برم مطبش حضوری ببینم کاراشو 

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

اونجا صد در صد برای من نیلوفر تاری هست  ببین من کار لطفی هم دیدم دیگه اینقدر هم خاص نیست ک برا ...

والا من پیج دکتر تاری رو دارم بنظر زاهدان هست...

برم دوباره درموردش تحقیق کنم شاید من اشتباه متوجه شدم وگرنه نمونه کارهاش رو دیدم خوب بوده

والا من پیج دکتر تاری رو دارم بنظر زاهدان هست... برم دوباره درموردش تحقیق کنم شاید من اشتباه متوجه ...

هم زاهدان هست هم تهران 

فکر کنم اول هفته زاهدانه اخر هفته ها تهران ...

حتی دکتر دشتی هم همین جوریه

با این قیمت باید بری پیش دکتر حامد عباسی ببین عالیه کارش اصن باورت نمیشه . خیلی با مهارته ولی چون منصفه قیمتاش خیلی مناسبه . دکترای هم رده اون خیلی بیشتر میگیرن . به نظر من حتما شده برای مشاوره هم برو. خیلی هم خوش برخوردن هم خواهرم پارسال عمل کرد پیشش هم یکی از همکارام هم دو ماه پیش رفت پیش اون عمل کرد