2777
2789

سلام خانوما من نزدیک ۱۹ سالگی ام

چن سال پیش به دلایلی غذا کم میخوردم معده درد شدم بعدش خودم تقویت کردم اوکی شدم

الان ی دو هفته ای هستش دوباره معده دردم شروع شده شدید هستش در حد حالت تهوع و درد شدید بدنم کسل شده از شدت درد گشنمه اما به غذا فکر میکنم حالت تهوعم بیشتر میشه چیکار کنم بنظرم شما حوصله دکتر هم ندارم میگن معده گرم نگه دار مغزیجات استفاده میکنم جدیدا ولی فایده ای نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن مبرم دکتر فقط از جیبم میره تا الان هیچ دردیم با دکترا خوب نشده برای همین ازشون متنفرم

ناشتا پنتوپرازول بخور قبل ناهار و شام هم دمیترون ادویه جات نخور 

نمیدونم عشق چه شکلیه چجوریه ولی مرسی که عاشق نشدم خدا😐🦋 عاشقم شدن زیااد تعریف نباشه البته اینو گفتم نگید زشتمااا😂 ولی واقعا دوستدارم یروز بفهمم عشق چجوریه !! چه مدلیه !! میکشه ادمو یا زنده نگه میداره ..🤷🏻‍♀️

منم دارم گاهی خوب میشه دوباره بعد چن وقت خراب بر اساس تجربه میگم استرس خیلی مهمه خیلی کاهش بده مصرف ادویه شیرنی چیپس پفک و.....به صفر برسون ازمایش قند هم بده دیدم از قند حالت تهوع خوب نشدنی بوده

منم دارم گاهی خوب میشه دوباره بعد چن وقت خراب بر اساس تجربه میگم استرس خیلی مهمه خیلی کاهش بده مصرف ...

نه حالت تهوع زیاد ندارم بعضی وقتا که معده درد شدید میشم حالم بد میشه ولی خب چیزی نمیاد فقط حالمه