2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرتون جذابه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با این شعار که پسر خوشگل برای دختر های مردم انتخاب کردم  و خیالم از انتخابم راحت 🤣

نگو که شعار شوهرت هم همین بوده،،،

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

جلوچشم خودم دوتادختر ب شوهرم نگاه کردن وبعد یکیشون ب اون بکی گف وای چ چشماش قشنگه ومنننن درحدمرگ حرص خوردم وقت نبودوایسم پاره اشون کنم وهنوزم دارم حرص میخورم چرا پاره اشون نکردم

خدایی مردی رو میبینید کنار زنش بیشعوربازی درنیارین هیزکنید بهش مثلا هم جنسیم یکم فکر همدیگه باشیم.من خودم چهره ام خوبه خوشگلم ولی من بیشتر حرص میخورم یکی ب شوهرم نگاه کنه‌

جلوچشم خودم دوتادختر ب شوهرم نگاه کردن وبعد یکیشون ب اون بکی گف وای چ چشماش قشنگه ومنننن درحدمرگ حرص ...

شما که خوبید

من داییم شهید شده بود 

خیلی جوان و زیبا بود

دختر ها از روی عکس بنر شهادت قربون صدقه چشماش میرفتن

برام عجیب بود

یکم حیا ضرر نداره

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
شما که خوبید من داییم شهید شده بود  خیلی جوان و زیبا بود دختر ها از روی عکس بنر شهادت قربون ...

خدا رحمت کنه داییتون رو

والا اصلا نگاه نمیکنن زنش کنارشه بابا طرف متاهله ینی چی هیزمیکنید بعدم تازه ب زبون میارید ینی ما هم جنسیم بایدهوای همو داشته باشیم.اینطور بگم ک دیگه همه چی تغییرکرده دیگه حیایی نیس.

نگو که شعار شوهرت هم همین بوده،،،

ن اتفاقا 

شوهرم خیلی سخت پسند بود و تو انتخابش حساس🥰

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊