2777
2789
بریچه یا سفالیک ؟

۲۸ هفته که سفالیک بود

چطور مگه عزیزم؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برا نوع زایمانت دیگ  اگه ۲۸ هفته چرخیده ک اوکیه برا طبیعی  من ۳۵ هفتم هنوز بریچه

ولی من دلم میخواد سزارین بشم 

منم ۳۵هفته نوبت سونو دارم

بعد اون بازم باید سونو برم؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خواهر گلم واسه خودت می خوام راهنماییت کنم من نزدیک ۱۴ سال هست که داخل سونوگرافی کار میکنم و میتونم به قطعیت بهت بگم تنها چیزی که جنسیت جنین رو مشخص میکنه اون چیزی هست که لایه پایه من و شما هم هست به این حرفا هم دلت رو خوش نکن که از روی عکس ان تی واسط حدس جنسیت بزنن (همه عکس هایه ان تی که من داخل این سال ها دیدم همه شون یک شکل بودن)میدونم و درکت میکنم بچه اولت هست دوست داری بدونی تودلیت چی هست ولی لطفا صبر کن تا جواب آزمایش سلفریت بیاد داخل اون جنسیت رو میگن از ۱۴ یا ۱۶ هفته هم اگه خیلی دوست داری قبل از آنومالی سونو بگیری و متوجه بشی تودلیت جنسیتش چیه ان شاالله هرچی هست تنش سالم و عاقبت بخیر باشه و ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و بغلش بگیری

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
نرفتم برا من ۳۶ هفته نوشته  ولی iugrهستش خیلی کم وزنه

انشالله که صحیح و سلامت بدنیا بیاد

خواهر گلم واسه خودت می خوام راهنماییت کنم من نزدیک ۱۴ سال هست که داخل سونوگرافی کار میکنم و میتونم ب ...

خیلی ممنون خواهرم پس اینکه میگن از شکل جمجمه میفهمیم همش دروغه

متاسفم واقعا انشالله به زودی حامله میشی خدا کنه مال من پسر باشه هر روز خواب پسر بچه میبینم

بچه اولتون؟؟

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋