سلام خانما ما آپارتمان میشینیم حدود سه چهار ماه یه خانواده اومدن طبقه بالا و دوتا پسر بچه دارن بچه ها خیلیییی بدو بدو میکنن واقعا رو اعصابمه همسر که میگه بچه هستن سختنگیر ولی من متاسفانه میره رو مخم چند بار خواستم تذکر بدم پشیمون شدم نظر شما چیه؟؟؟
ما طبقه بالای دختر سیزده چهارده ساله داره، مثل اسب راه میره تا دوازده شب همیشه سر و صدا شون میاد منم تا حالا روم نشده برم تذکر بدم ،من خودم پسر دارم به خاطر اینکهکسی ادیت نشه طبقه اول بالاتر نمیرم چون نمی خوام کسی اذیت بشه ولی متاسفانه این همسایه مون نصف شب یاد کاراشون میافتن علاوه بر دویدن دخترشون خودشون هم اصلا رعایت نمی کنن
تجربه صدای زناشویی همسایه شنیدن نداری وگرنه حاضر بودی همش صدای بچه و دویدن اینا بیاد ولی اونو نشنوی من یکسال اینطوری عذاب کشیدم الان متوجه ام که قربون هرچی صدای بچه
یکی دوبار ب مدیر ساختمون گفتیم اونم گفت آخه زشته من همچین چیزی رو مطرح کنم سعی کنید خودتونو بزنید ب نشنیدن شوهرم گفت ک.ون لقشون اهمیت نده یبار قشنگ تو طبقه داد زدم لطفا بی سر صدا فلان کنید گفتم شاید شرم کنه اصلا هیچ
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
خداروشکر میکنم اون موقع پسرم کوچیک بود عقلش نمیرسید ک این صداها چیه
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
ما هم طبقه دومیم همیشه میگ آروم راه برید گناه دارن خب اونام همش سر صدای ما تو سرشون باشه
اره والا پسربچه هم دارم ولی همش تذکر میدم بهش بدو بدو نکنه صدای پایینی ها بیشتر مارو اذیت میکنه شب ساعت12در اتاقو محکم میکوبن بچه هاش نه یک بار نه دوبار بلکه هزاربار