2777
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 30 پست

ما طبقه بالای دختر سیزده چهارده ساله داره، مثل اسب راه میره تا دوازده شب همیشه سر و صدا شون میاد منم تا حالا روم نشده برم تذکر بدم  ،من خودم پسر دارم به خاطر اینکهکسی ادیت نشه طبقه اول بالاتر نمیرم چون نمی خوام کسی اذیت بشه ولی متاسفانه این همسایه مون نصف شب یاد کاراشون می‌افتن علاوه بر دویدن دخترشون خودشون هم اصلا رعایت نمی کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کارکردی ؟

یکی دوبار ب مدیر ساختمون گفتیم اونم گفت آخه زشته من همچین چیزی رو مطرح کنم سعی کنید خودتونو بزنید ب نشنیدن شوهرم گفت ک.ون لقشون اهمیت نده یبار قشنگ تو طبقه داد زدم لطفا بی سر صدا فلان کنید گفتم شاید شرم کنه اصلا هیچ

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

دقیقا هر روز از دو بعد از ظهر شروع میشه تا چهار 😣😣

حتما برو با لحن خوب و مهربون بگو  

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

الکی تذکر ندید که لج کنن

یه بار یه همسایه به بالاسریش گیر الکی میداد 

یه بار من خونه بالایی بودم از قصد سینی استیل رها می کرد کف اشپزخونه، که سرو صدا زیاد باشه که وقتی در حالت عادی هستن کم صدا به نظر برسن!!!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
والا خیلی زشته

خداروشکر میکنم اون موقع پسرم کوچیک بود عقلش نمی‌رسید ک این صداها چیه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ما هم طبقه دومیم همیشه میگ آروم راه برید گناه دارن خب اونام همش سر صدای ما تو سرشون باشه

اره والا پسربچه هم دارم ولی همش تذکر میدم بهش بدو بدو نکنه صدای پایینی ها بیشتر مارو اذیت میکنه شب ساعت12در اتاقو محکم میکوبن بچه هاش نه یک بار نه دوبار بلکه هزاربار

زندگی میکنم با قانون خودم
یکی دوبار ب مدیر ساختمون گفتیم اونم گفت آخه زشته من همچین چیزی رو مطرح کنم سعی کنید خودتونو بزنید ب ...

من رفتم دم خونشون بهش گفتم صدای زناشویتون تو خونه ماست خیلی هم با جزئیات زن احمق لبخند تحویلم داد🤦😑

فعلا صبوری کردم دیگه صبرم لبریز  

وقتی اذیتی اصلا صبوری معنایی نداره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞