بهترین و موفق ترین برند مکمل و ویتامینه هست قیمت یه شیشه 60 تایش 180 تومانه ..اصلا عوارض نداره برای کسانی که مشکل حاد کمبود ویتامین ندارن هفته 3عدد ولی کسانی که احساس کمبود ویتامین شدید و خستگی دادن یا بعد از عمل یا سن بالا یا برای ریزش مو و بدن سازی تجویز میشه ..من الان حدود 4 ساله مصرف میکنم عالی
سه اصل
هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن
حرمتها شکسته میشود............
هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن
تبدیل به وظیفه میشود..............
هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش
تبدیل به منت میشود
نه چاق کننده نیست و اشتها اور نیست فقط تقویت کننده سیستم بدنه واسه همه خوبه اخه ما ایرانییا عذا خوردنمون درست نیست مثلا روزی 5 نوع میوه و سبزی نمیخوریم که یا گوشت کافی با پخت صحیح یا انواع املاح برای همین بدن زود مریص میشه با همش کسل هستیم یا ریزش مو داریم یا پوستمون شل میشه من تو دوران دانشجویی میخوردم همیشه سرحال بودم
سه اصل
تبدیل به منت میشود
اگه مشکلی نداری هفته ای فقط 3 تا بخور یعنی یک روز در میون که بدنتم عادت نکنه خودش جدب مواد رو انجام بده من از متخصص پرسیدم اینو گفت ..الان اپتی وامن میخورم خیلی مثل فارماتون جواب نمیده ولی قیمتش 70 تومانه 60 تایش متوسط هستش
سه اصل
تبدیل به منت میشود
مم نشنیدم تو این سالهایی هم که خوردم تازه قبلا ویتامین دیگه ای میخوردم چاق نشدم هیچ وقت ..تازه رژیم هم بگیری دیگه کمبوود ویتامین نمیگیری ..
سه اصل
تبدیل به منت میشود
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.