2789
عنوان

شیر بها

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 25 پست
یخچال تلویزیون فرش

اینها رو که نمیشه نخرید

شما فرض کن بخوای بدون یخچال یا فرش زندگی کنی

حالا تلویزیون رو اره میشه اما اون دو تا رو نه

پس فکر شیربها رو نکن. سعی کن دل شوهرت رو بدست بیاری ناخوداگاه خواهرشوهرت هم مجبوره کوتاه بیاد

مثلا چ نظری

خرید جهیزیه

ادم موقع خرید جعیزیه ذوق داره و خوبه که این خوشحالی رو انتقال بدید. این یعنی زندگی با تو رو دوست دارم

مردها یه بچه ان که فقط محبت میخوان و هیچی مثل بیان کردن و نشون دادنش نیست. اینکه خرج نکنی اون بفهمه دوستش داری نه باید به زبون بیاری تا بفهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خرید جهیزیه ادم موقع خرید جعیزیه ذوق داره و خوبه که این خوشحالی رو انتقال بدید. این یعنی زندگی با ت ...

آره منم خیلی موقع خرید جهیزیه ذوق داشتم و خوشحالیم انتقال میدادم. آخرش می‌زد توذوقم میگفت بمنچه.بین توخانوادته.

موقع خرید کالای من هم منو خانوادم تصمیم و انتخاب میکنیم.ب شما ربطی نداره هه

اینها رو که نمیشه نخرید شما فرض کن بخوای بدون یخچال یا فرش زندگی کنی حالا تلویزیون رو اره میشه اما ...

من دل شوهرمو جوری بدست آوردم. ک خودش نمیخاد .انگاری رابطمون رو دوست نداره.میره بدگوییمو میکنه از قصد. و...‌اونا هم حق دارن اینطور برخورد کنن..

ولی نباید قاضی یکطرفه باشن.از من هم باید سوال کنن

شیربها رو اصولاً رو جهاز میزارن و چند نفر بزرگتر امضا میکنن که تحویل داده شد و تحویل گرفته شد

عزیزم میشه بگی رسم شما برای شیر بها چطوره ؟؟

‏" در قلبم آرزویی‌ست . . .و خدایا تو اجابت کننده‌یِ حاجاتی "
یخچال تلویزیون فرش

عزیزم ببین خداروشکر الان تو عقد متوجه اخلاقشون شدی خب.... 

بشین یه بار که با شوهرت خوبین باهم خسته نیستین 

حوصله حرف زدن دارین دوتاتون 

بشین باهاش حرف بزن بگو دیگه باهم یه خانواده جدا میشین آدم نباید همه چیه خانواده شو برا بقیه بریزه رو دایره و اگه کسی از بیرون دخالت کرد محترمانه درو ببنده و اجازه دخالت نده یه صحبت اینجوری با همچین مضمونی باهاش داشته باش بعدم کتاب همسرداری چیزی باهم بخونین تو کانالا و اینا اگه یه متنی با همچین مضمونی دیدی حتما برا شوهرت بفرست تازه روایت هم داریم در این مورد میتونی از اونم استفاده کنی اگه شوهرت همین اول چندباری بتونه جلو دخالت‌ها شون وایسته اوکی اگه نتونه واقعا زندگیت جهنم میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من دل شوهرمو جوری بدست آوردم. ک خودش نمیخاد .انگاری رابطمون رو دوست نداره.میره بدگوییمو میکنه از قصد ...

جای تو باشم دغدغه شیر بها رو ندارم چون خرید کردن و بالاخره میاد تو خونه تو

ولی این بازی من من تو تو رو تمومش میکردم به همسرم پول نمیدادم ازش پول میگرفتم و خرج میکردم حرفا خواهرشم برام اصلا مهم نبود وارد بازی بدی شدی چه با همسرت چه با خواهرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم میشه بگی رسم شما برای شیر بها چطوره ؟؟

عزیزم منطقه ی ما که شیربها وجود داره خانواده ی دختر موقع تهیه  و تحویل جهاز به خانواده ی پسر جهازنامه تهیه میکنن 

یعنی خانواده ی دختر هرچی خریدن رو دقیق می‌نویسن و چند نفر شاهد از خانواده ی دختر و چند نفر شاهد از خانواده ی پسر امضا میکنن که تحویل گرفتن

و بعد دقیقا شیربهایی که خانواده پسر تهیه می‌کنه حالا هرچند قلم وسیله که باشه رو هم تو اون کاغذ ثبت و امضا میکنن 

و وسیله ها تحویل خانواده ی دختر داده میشه و همراه بقیه ی جهاز به خونه ی مشترک عروس و داماد برده میشه

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
عزیزم منطقه ی ما که شیربها وجود داره خانواده ی دختر موقع تهیه  و تحویل جهاز به خانواده ی پسر جه ...

الهی ...

چقدر جالب بود

مرسی که وقت گزاشتی عزیز دلم

‏" در قلبم آرزویی‌ست . . .و خدایا تو اجابت کننده‌یِ حاجاتی "