2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آخرین باری که تبخال زدم شاید ۱۵ سال پیش بوده.ولی این مدت قشنگ ماهی یکبار میزنه.

تازه من منگوله های پوستی هم‌ دراوردم این ماه 

نمیدونم چه مرگمه چند تا همزمان 

دکتر زنان هم دید ترسیدم زگیل باشه گفت نه نیست منگوله ست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تازه من منگوله های پوستی هم‌ دراوردم این ماه  نمیدونم چه مرگمه چند تا همزمان  دکتر زنان ...

ظاهر و رنگشون چطوره ؟ چند تا ن؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ظاهر و رنگشون چطوره ؟ چند تا ن؟

دو تا روی رونم یکی زیر سینم یکی زیر بغلم 

منگوله پوستی هستند شبیه گل کلم نیست که بگم زیگلیه دکترم گفت نیست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اخ اخ .من آسمم دارم خیلی سال بود اسپری لازم نداشتم الان باز دوباره کارم کشیده به اسپری 

ای وای امان از کرونا که به خودش همه مون روبد بخت کرد

دو تا روی رونم یکی زیر سینم یکی زیر بغلم  منگوله پوستی هستند شبیه گل کلم نیست که بگم زیگلیه دک ...

نمونه گرفت؟ چند وقته زدید ؟ بعضی وقتها. سفت و سخت میشند؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

نمونه گرفت؟ چند وقته زدید ؟ بعضی وقتها. سفت و سخت میشند؟؟

نه نمونه نگرفت فقط نگاه کرد

یه ماه هست زدم 

نه اصلا تغییری نمیکنند سفت و سخت نمیشن 

نه نمونه نگرفت فقط نگاه کرد یه ماه هست زدم  نه اصلا تغییری نمیکنند سفت و سخت نمیشن

برا من بعد یکسال بعضی وقتها سفت میشه نمی دونم منگوله عالین جور می‌شند یا نه؟

برا من بعد یکسال بعضی وقتها سفت میشه نمی دونم منگوله عالین جور می‌شند یا نه؟

دکتر ندید ؟گفت چیه زگیل یا منگوله ست؟