2777
2789
عنوان

مگه میشه آدم یه شبه همه چیزشو از دیت بده!!!😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 47 پست

😭

لعنت به برخی افراد حسود و مریض روانی که خوش ندارن زندگی خوب دیگران رو ببینند

آبجیم همش دعا و طلسم پیدا کرد توی خونه اش

این اواخر هم درب حیاطشون یه طلسم پاشیده بودن با رنگ زرد، هر کاری کردن پاک نشد تا اینکه دو ماه پیش که خواهرم از دنیا رفت اون طلسم هم پاک شد 

خواهرم تصادف کرد  خیلی یهویی و الکی از دنیا رفت

اونم میگفت من به طلسم و دعا و این خرافات اعتقادی ندارم و اون دعاها رو از خونش دور مینداخت

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یبار منم رفتم پیش یه دعانویس قبل ازدواجم گفت ازدواج نکن جدا میشی 

گفتم خرافاته باور نکردم 

ولی بعد یکسال دارم جدا میشم 

حالا هرچی التماسه دعانویسه میکنم که یکار کن حداقل جدا نشیم 

میگه انجام نمیدم برات چون بزور نمیشه کسیو کنار خودت نگه داری 

بعضی وقتا ادم اعتقاد نداره تا ضربه نخوره نمیفهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازت استاتر ی سوال درباره ی همین جادو طلسم دارم. 

بچه ها میتونید کمکم کنید. چن روزه خیلی برام سوال شده. 

ایا سرکتاب هم گناهه.؟؟؟ 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

منم همینم بهترین زندگی بهترین جای شهر وبچه سالم وزیبا،خودم همه میگفتن چقد نازی چقد اندامت قشنگه خونت قصره الان یکسال یطرفمم صورتم درگیره نميدونم از چيه یبار تو دندونم درد داره یبار تو لثه ها یبار تو صورتم هرچي دکتر رفتم ميگن نميدونم از چيه زندگی برام حروم شده يه لقمه غذا یا يه قلوپ آب خوردن بدون درد شده آرزو برام

استارتر فقط بهت میگم نمازتو بخون اول وقت

قرآن صوت عبدالرحمن مسعد گوش بده

به سمت معنویات برو و اصلا دارو نخور چون روز بروز بدتر میشی

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
چند تا سوره بخون و شب ع ته دلت نیت کن که اگه طلسمی چیزی داری ببینی تو خاب ، بدشم یه سیده دعا نویس مع ...

همسایه مادرم سید خیلی مومنه قرانی دعا میده اون اول زیاد بهم گفت ایه و قران بخونم ولی فایده نداشت،رفتیم حرم حضرت معصومه به قدری تو حرم حالم بد شد زنگ زدم شوهرم گفتم منو از اینجا ببر بیرون درحالیکه ادم مومنی هستم اعتقاد دارم به امامزاره و …. ولی تو حرم حالت وحشت بهم دست داده بود از لحظه ایی که وارد پارکینگ حرم شدیم اینجوری شدم

چند تا سوره بخون و شب ع ته دلت نیت کن که اگه طلسمی چیزی داری ببینی تو خاب ، بدشم یه سیده دعا نویس مع ...

من سه ماهه همش خوابای وحشتناک میبینن یا حیوونای درنده دارن بهم حمله میکنن یا تو جنگل و کوه گیر افتادم😭پریشب خواب جن میدیدم دارم دیوونه میشم همش میگم از کجا به کجا رسیدم اخه

همسایه مادرم سید خیلی مومنه قرانی دعا میده اون اول زیاد بهم گفت ایه و قران بخونم ولی فایده نداشت،رفت ...

هموووون ، بگرد سید دعا نویس که بتونه در کتاب باز کنه پیدا کن کار بلددد ، نگا کنه ببینه طلسم داری خودش باطلش میکنه ، میگم معروف و کار بلد چون الکی سرت کلاه نزاره و کلی پول ازت نگیره ، تا بدتر نشدی برو ، ب خانوادت بگو پیدا کنن 

درخاست مطلقا ممنوع 
همسایه مادرم سید خیلی مومنه قرانی دعا میده اون اول زیاد بهم گفت ایه و قران بخونم ولی فایده نداشت،رفت ...

هفت روز سوره تکویر بخونی اگر طلسم شده باشی نشونه میبینی 

برای قرآن درمانی حتما خونه تطهیر کنی اول طلسمی اگر هست پیدا کنی بعد اگر اشتباه نکنم تحصین کنی یعنی قبل نماز صبح پنج بار ایت الکرسی و چهار قل بخونی نیم ساعت هم قبل نماز مغرب این الکرسی و چهار قل بخونی بعد چهل و پنج روز سوره بقره یا بخون یا صوتی گوش کن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
داری به خووت تلفین میکنی منم همین بلا سرم اومد.منم اتفاقا دانشجوی فوق لیسانس اموزش زبان تو دانشگاه ...

بخدا چندبار پامیشم میرم تو خونم تا میرسم زنگ میزنم به مامانم و شوهرم گریه میکنم میگم توروخدا بیاید منو ببرید من بچه نیستم ۳۶ سالمه ولی از خونه خودم فراری شدم حتی یه دعوا هم با شوهرم نکردیم تو این خونه باورتون میشه؟!!

من سه ماهه همش خوابای وحشتناک میبینن یا حیوونای درنده دارن بهم حمله میکنن یا تو جنگل و کوه گیر افتاد ...

بخدا طلسم یا دعا داری ،  بیشتر میخوره به دعا داشتن 

درخاست مطلقا ممنوع 
بخدا طلسم یا دعا داری ،  بیشتر میخوره به دعا داشتن

هیچی نمیتونم بخورم سه ماهه اشتها دارم ولی دهنم قفله انگار😢یکی جلوم غذا میخوره گریه میکنم میگم منم دلم میخواد ولی نمیتونم بخورم😭