2777
2789

نه چرا باید بگیریم خب؟

مسیحی نیستیم

تاریخ مون میلادی نیست

وسط زمستون عوض شدن سال معنی نداره

نظم تقویم های خودمون خیلی خیلی بهتر و علمی تره

بهترین تحویل سال اول بهاره چون بهار یعنی تولد دوباره زنده شدن

رسم و رسومات ایرانی بی بدیل و بی نظیرن

ووووووووووو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب تاپیک بزنید عزیزم قبلش هم بگید که مسیحی هستید  تازه همه هم بهتون تبریک میگن  

عزیزم چ لزومی داره اعلام کنیم وقتی بهمون حمله میشه؟ 

صب یه بنده خدایی ک المان زندگی میکرد تاپیک زد یه عده بی شخصیت حمله کردند 

حتی الانم داخل این تاپیک هستن😶

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم چ لزومی داره اعلام کنیم وقتی بهمون حمله میشه؟  صب یه بنده خدایی ک المان زندگی میکرد تاپی ...

منظورم اینه که وقتی بگید مذهبتون این هست و جز آئینتون هست درک میکنن و حمله نمیکنن😁

حتما عزیزم  ولی میگم خیلی میترسم عکس بزارم صب یکی مورد حمله قرار گرفت میترسم خورده شم

میدونم حق داری. ولی بقیه هرجوری باشی بهت گیر میدن نترس خودت باش.

منم محل کارم رئیسام خارجی هستن هر سال جشن میگیرن سکرت سانتا داریم کلی بهونه هست برای شادی. یلدا و نوروز هم میگیریم.

بچه بودم همسایه هامون مسیحی بودن هر سال میرفتیم خونه شون عید دیدنی و با درختشون عکس میگرفتیم. الان دیگه اونا مهاجرت کردن ولی هنوزم با هم در ارتباطیم و دوستای خوب هم هستیم.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
میدونم حق داری. ولی بقیه هرجوری باشی بهت گیر میدن نترس خودت باش. منم محل کارم رئیسام خارجی هستن هر ...

عزیزم قربونت برم معلومه چقد خانوم ومهربونی ولی یه عده تربیت ندارند به بقیه توهین میکنن راحت 

عزیزم چقد خوب😍😍😍😍 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2790
2778
2791
2779
2792