2777
2789
قربونت عزیزم  ما مسلمان نیستیم

مرسی

مسیحی هستین؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید کجا ؟

فکر کنم دوستمون اون بالا گفتن خیابان میرزای شیرازی . با خواهر رفتم حقیقت اصلا نمیدونم اسم خیابون چی بود فکر کنم بیشتر ارمنی نشینه و کلی مغازه تزئینات کریسمس داره خیلی خوشگلند . روح آدم شاد میشه . خیلی هم شلوغ و مردم در حال خرید بودند . البته پارسال نبود فکر کنم 2 یا 3 سال پیش بود

فکر کنم دوستمون اون بالا گفتن خیابان میرزای شیرازی . با خواهر رفتم حقیقت اصلا نمیدونم اسم خیابون چی ...

مرسی

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

اره داخل لب تاب  ولی سعی میکنم امسال عکس بگیرم تاپیک بزنم عزیزم  متاسفانه صب یکی از دوست ...

وای آخییی ، تاپیک بزنین منو هم تگ کنین ، هرکی هم حمله کرد بهش حمله میکنیم ،« تا ما حمله نکنیم آروم نمیگیگیریم»😂😜

ولی میتونین بعد از زدن تاپیک قفلش کنین 

💕💫
اره داخل لب تاب  ولی سعی میکنم امسال عکس بگیرم تاپیک بزنم عزیزم  متاسفانه صب یکی از دوست ...

حتما بزنید

منم تگ کنید

توی شهر شیراز جایی رو میشناسید برای وسایل کریسمس؟ 

وای آخییی ، تاپیک بزنین منو هم تگ کنین ، هرکی هم حمله کرد بهش حمله میکنیم ،« تا ما حمله نکنیم آروم ن ...

صب واقعا اعصاب خوردی بودی یه عده چنان به استاتر حمله کردند ک بنده خدا ناراحت شد 

منم دوسدارم عکس بزارم ولی از اونا  واقعا وحشت دارم ازبس بددهن هستن دعوا راه میندازند 

ولی حتما تگ میکنمت عزیزم🤩

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بذارید . اینجا از هر چی عکس بذاری یه عده  فقط آماده گارد گرفتن و حمله کردن هستند .

عزیزم صب یکی از دوستان عکس گزاشت یه عده چنان فحش و توهین دادند ک بنده خدا  فک کنم استاتر دلش شکست 

ولی چشم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2790
2778
2791
2779
2792