2777
2789
عنوان

بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 30 پست
پس صبر ميكنم چون حسم ميگه پريود ميشم

ان شالله ک باردار باشی عزیزم،،،منم چند ساله اقدام هستم هر ماه ی روزم ک پریودم دیر میشه بی بی  مبزنم و ناامید میشم،،برای همین میگم صبر کن

کاش میشد عمر خود را هدیه میدادم به او،،،زندگی  را دوست دارم مــــــ❤ــــادرم را بیشتر❤،،،،،خدایــا میدونم به منم لطف میکنی و ی بچه سالم و صالح بهم میدی،،منم نوار باردای رو فعال میکنم،،بابت اون رو شکرگزارم،سپاسگزارم و دوست دارم❤👈۱۴۰۲/۱۰/۱۱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=318677415]شما تحت نظر پزشك هستيد؟[/QUOTE 

نه من داروی شیمیایی دوست ندارم استفاده کنم،،تفریبا دو ماهه دارو گیاهی استفاده میکنم

کاش میشد عمر خود را هدیه میدادم به او،،،زندگی  را دوست دارم مــــــ❤ــــادرم را بیشتر❤،،،،،خدایــا میدونم به منم لطف میکنی و ی بچه سالم و صالح بهم میدی،،منم نوار باردای رو فعال میکنم،،بابت اون رو شکرگزارم،سپاسگزارم و دوست دارم❤👈۱۴۰۲/۱۰/۱۱
نه‌ عزیزم پریود شدم 😉😉

اها،انشالله این ماه میشین❤️من اولین ماه بوذ که دارو استفاده کردم علامت خاصیم ندارم میخواستم یبینم اونا که باردار میشن چه علائمی دارن،این ماه اگه نشدم میخوام اقدام نکنم اصلاح سبک و ورزش شروع کنم تا عید،اخه حس میکنم داروها واقعا مزخرفن،من چند بار سونو دادم طبیعی بودم همیشه اخرین بار عید بود روز چهاردهم فولیکولم نوزده بود،ولی اون موقع اقدام نداشتم فقط چک میکردم خودمو،بعد الان سه چار ماهه اقدام کردم نمیشه دکتر بهم لتروزول و امپول داد روز چهاردهم فولی گفت هفده هجدهه سایزش،حس میکنم داروها مزخرفن و فقط عوارض دارن،سنم داره بالا میره تا الان موقعیت اقدام نداشتم الان که نمیشم داره نگران کننده میشه برام

اها،انشالله این ماه میشین❤️من اولین ماه بوذ که دارو استفاده کردم علامت خاصیم ندارم میخواستم یبینم او ...

عزیزم چند سالتون هست جسارتا

من ۳۰ سالمه و بعداز ۸ سال اقدام کردم ولی این ماه اقدام نمیکنم چون دارم دندونامو درست میکنم 

نه نگران نباشید  اصلا واستون مهم نباشه شد شد نشد فدای سرت

به منبت یکسال طبیعی هست نشی اما گفت اگر تا اردیبهشت هر ماه اقدام کردی و نشدی بیا مرحله دوم را انجام بدیم که نمیدونم چی هست😂😂😂

عزیزم چند سالتون هست جسارتا من ۳۰ سالمه و بعداز ۸ سال اقدام کردم ولی این ماه اقدام نمیکنم چون دارم ...

من الان ۳۵ شدم هم دیر ازدواج کردم هم شوهرم اصلا بچه نمیخاس قبول نمیکرد این دو سه سال،الان استرس گرفتم از بالا رفتن سن،مرحله بعد همین داروی رشد تخمک و امپول آزادسازیه دیگه،ولی حس میکنم داذوها خیلی مزخرفن و تاثیر زیادی ندارن حالا اولین ماه بود که استفاده کردم ولی حس میکنم زیاد موثر نیس چون من عید روز چهاردهم رفتم فولیکولم بی دارو نوزده بود فقط چکاپ رفته بودم،الان با لتروزول و یه امپول دیگه شد ۱۸,عجیب بود برام فک میکردم خیلی بیشتر تاثیر میزاره،با این حساب فک میکنم راه طولانی در پیش دارم

من الان ۳۵ شدم هم دیر ازدواج کردم هم شوهرم اصلا بچه نمیخاس قبول نمیکرد این دو سه سال،الان استرس گرفت ...

به نظرم ورزش برید انجام بدید خیییلییی موثره

منم میخام برم تی ار ایکس کلا چه برای بارداری چه برای فرم دهی 

نگران نباش باردار میشی

اسم پزشکتون چیه؟

به نظرم ورزش برید انجام بدید خیییلییی موثره منم میخام برم تی ار ایکس کلا چه برای بارداری چه برای فر ...

من شمالم،مهناز قلی پور،میدونی برای بارداری نباید ورزش سنگین بری باید سبک باشه پیلاتس  و یوگا میگن خوبه برا بارداری

من شمالم،مهناز قلی پور،میدونی برای بارداری نباید ورزش سنگین بری باید سبک باشه پیلاتس  و یوگا می ...

من از پزشکم پرسیدم گفت فرقی نمیکنه هر ورزشی خواستی برو

تو گوگل هم زدم نوشته بود خوبه حتی بدنتون آماده باشه در بارداری هم میشه ادامه داد