2777
2789

سلام دخترا.

من بعد از بارداری و تو این چند سال که به صورتم نرسیدم، میخوام برم دنبال قر و فر و جوان سازی. 

میخوام ی کاری کنم که صورتم صاف تر و جوان تر بشه. کلاژن سازی کنه. مزو ژل بهتره یا نخ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

مزو نیدیلینگ خیلی خوبه . چند جلسه که بری پوستت عین بچه ها میشه . جای جوش فرو رفتگیا و چین و چروک و از بین میبره . ولی بازم شما باید بری با خود دکتر صحبت کنی مشاوره بگیری بسته به نیاز پوستیت شاید مزو ژل هم نیاز بشه 

این مزو چ جوری هست سوزن میکنن تو پوست ؟؟؟

مثل همون تزریق ژل . مزو ژل با مواد تزریق میشه به کل پوست . پوست و سفت و باز میکنه روشنترم میشه . مزو نیدیلینگ پاکسازیه اونم سوزن داره دستگاهش که پوست و میخراشه یه لایشو بر میداره 

سلام من تزریق مزوژل در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر المیرا صدیقی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️