2821
2789

ب چیزی فکر میکنه ناراحتی داره؟

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

در چ حد ؟ بچگیاش متوجه نشدین؟؟ از دیر حرف زدناش دقت نکردن ب اسباب بازیاش؟

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
در چ حد ؟ بچگیاش متوجه نشدین؟؟ از دیر حرف زدناش دقت نکردن ب اسباب بازیاش؟

متوجه شده بودم،خیلی هم شیطنت داره،و گاها عصبی هست.به حرفم گوش نمیده،گاها موهامو میکشه و مشت و لگد میزنه بهم

متوجه شده بودم،خیلی هم شیطنت داره،و گاها عصبی هست.به حرفم گوش نمیده،گاها موهامو میکشه و مشت و لگد می ...

یکم زود اگ میبردین پیش روانپزشک و روانشناس دارو داره بازی داره کلی وقتتو باید میذاشتی 

الانم میتونی بری درس شدنیه عزیزم

خواهرزاده من شرایطش همینه ی چیزی یادبگیره دیگه تلاش نمیکنه اونو ب یاد بیاره یکساله ک میبرن روانپزشک

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

ما دیر بردیم هی میگفتیم بچس درس میشه ولی نشد بدتر از دیروز 

اینارو میگم بدونین در چ حد عدم تمرکز داره  بستگی داره 

همشونم ریشه در نوزادیه

یکم زود اگ میبردین پیش روانپزشک و روانشناس دارو داره بازی داره کلی وقتتو باید میذاشتی  الانم م ...

😞والا باباش توجه نمیکنه،هزینه مشاوره و روانشناس سر به فلک زده،تنهایی از عهده ام بر نمیاد.

ما دیر بردیم هی میگفتیم بچس درس میشه ولی نشد بدتر از دیروز  اینارو میگم بدونین در چ حد عدم تمر ...

از مردم آزاری و اذیت کردن دیگران لذت میبره،مثلا میگم در رو باز کن،باید هزار بار بگم تا انجام بده،توجه نمیکنه اصلا،خسته ام کرده

😞والا باباش توجه نمیکنه،هزینه مشاوره و روانشناس سر به فلک زده،تنهایی از عهده ام بر نمیاد.

دارو ی چیزیه ک سرخود نمیشه داد 

تنها کاری ک میتونی بکنی وقتتو بزار برا بچت مغزشو ب چالش بکش با بازی های متنوع وگرنه اینجور بچه ها زود خسته میشن زده میشن باهاش تمرین تکرار کن 

بله زود خسته میشه و نق میزنه

درک میکنم خواهرزاده من مشکلش همینه خیلی ناراحت میشیم 

انقد دعا نذرونیاز هرچی ک فک کنی انجام میدیم تادرسشه

میدونم چقد ادم اذیت میشه برای فرزندشمام دعا میکنم درکنار خواهرزادم❤❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز