2777
2789
عنوان

خیلی خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 29 پست
اصلن ب آینده پسرم امیدوار نیستم.نه درس میخونه ن حرف گوش میده.خسته شدم از بس بهش گفتم تکالیفتو انجام ...

بیشتر این سن اینجورین ببین ببرش پارک بگو یه ساعت بریم پارک و بعدش بیایم تکلالیفتو انجام بده بین کاراش واسش چای شیرینی چیزی ببر که لذت ببره از تکالیفش

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
واقن؟همش میگم ای کاش ازدواج نمیکردم.تز خانوادم رنجش دارم چون نداشتن تو دوران عقد با شوهرم رفت و آمد ...

بخدا هممممممه مشکل دارن هر کدوم به شکلی باهاش باید کنار اومد فقط

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیشتر این سن اینجورین ببین ببرش پارک بگو یه ساعت بریم پارک و بعدش بیایم تکلالیفتو انجام بده بین کارا ...

همش خودم باید بالا سرش بشینم تا بنویسه ک اونم نصفه می‌نویسه.دیگه امروز گفتم ننوشته بره تا معلمش دعواش کنه

فقط با محبت وصحبت میتونی رفتار پسرتو درست کنی با کسی مقایسه نکنش سرش داد نکن صبور باش مطمئن باش درست میشه

وقتیم پدرشون دادوبیداد میکنه جفتتونم برید اتاق جای ک چش تو چشم پدرش نباشه بهش توضیح بده ک پدرت خسته اس کنترل رفتارش دست خودش نیست ما نباید کار اون تکرار کنیم 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13

عزیزم اولا شرایط خودت رو فراموش نکن سعی کن از خوردن سردیجات پرهیز کنید که حالت بهتر بشه . از مواد غذایی حاوی نگهدارنده خودداری کن به شدت . گزنه دم کن بخور . همینطور ترکیب خرفه خشک کن بزار که دم کردش ب شدت برات خوبه . از خوردن گوشت گوساله  خودداری کن . میوه های سرد و غذاهای سرد رو نخور اگر خوردی یه مصلح هم کنارش استفاده کن . 

اگر تونستی یه متخصص طب سنتی برو خیلی کمکت می‌کنه 

.در مورد پسرت باهاش دوست باش تا بفهمه که حواست بهش هست . این بچه الان کوچیکه نیاز ب محبت پدر مادر داره . ممکنه بیش فعال باشه و نیاز ب دارو داشته باشه .حتما براش مشاوره برو تا بتونی روابط خودت و پدرش رو باهاش نزدیک تر کنی . برا پدرش حضور در این جلسات مشاوره. ضروریه . امری بود در خدمتم 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
همش خودم باید بالا سرش بشینم تا بنویسه ک اونم نصفه می‌نویسه.دیگه امروز گفتم ننوشته بره تا معلمش دعوا ...

اخی عزیزم

درکت میکنم

بهش عشق بورز عزیزم.تنهاش نزار

ماها هممون همینیم بخدا

مثلا با شناخت ازدواج کردیم باز پدرمو درآورده زبون نفهمه بلا نسبت

غصه نخور.

اخی عزیزم درکت میکنم بهش عشق بورز عزیزم.تنهاش نزار ماها هممون همینیم بخدا مثلا با شناخت ازدواج ک ...

نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه ی وقتا ازش متنفر میشم اصلن نمیتونم دوسش داشته باشم.همش میگم چطور خ از بچه ها خودشون کارهاشون رو میکنن

سلام عزیزم.. گل پسرت بخاطر مشکلات و تنش های توی خونه اینطوری شده.. به قول خودت به پدرش امیدی نیست.. ولی خودت کمکش کن... مثلا یه کاری که علاقه داره رو در نظر بگیر و بگو اگر تکالیف رو تا فلان ساعت بنویسی مثلا من باهات میام داخل حیاط که چرخ بازی کنی.. یا باهم بعد تکلیف منچ بازی کنیم... هر روز هم نوع تشویق رو بر اساس علاقه اش عوض کن ... بهش بها بده مثلا برا نوع غذایی که میخوای درست کنی ازش نظر بگیر

سلام عزیزم.. گل پسرت بخاطر مشکلات و تنش های توی خونه اینطوری شده.. به قول خودت به پدرش امیدی نیست.. ...

میدونی سخته خیلی.چون پدرش هیچ مسوولیتی قبول نمیکنه.خودم تنهام همیشه.و این خ خسته کنندس

نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه ی وقتا ازش متنفر میشم اصلن نمیتونم دوسش داشته باشم.همش میگم چط ...

میفهمم چی میگی عزیزم

منم دیشب اینجوری بودم از دست پسرم

الان کلی بوسش کردم و فرستادمش مدرسه

خیلی زود دلم‌میسوزه واسش و عداب وجدان میگیرم اگه بهش چیزی بگم یا تحقیرش کنم😥😥عصبیم میکنه خیلییی

میدونی سخته خیلی.چون پدرش هیچ مسوولیتی قبول نمیکنه.خودم تنهام همیشه.و این خ خسته کنندس

باور کن قشنگ میفهمم چی میگی.. ولی اگر بخوای هی این مشکلات رو بیاری تو ذهنت روز به روز بدتر میشی.. خودتم نیاز به ارامش داری... ولی قطعا آرامش پسرت حال خودت رو هم بهتر میکنه..فقط به کمک علایقش سعی کن بهش کمک کنی... اونم تقصیر نداره... بخوای کمکش نکنی روز به روز تو این جامعه بدتر میشه.. کاری به رفتار همسرت نداسته باش.. خیلی از مردها هستن که فقط دنبال یه لقمه نون هستن و واسه همونم کلی منت میذارن