همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
زدم میگه ما تنها پیش هم نیستیم زیاد که من کاری کنم راستم میگه همش کسی بوده شبا هم خو ...
اهااان خب شاید واکنش نمیده ب چت و...چون نمیتونه پیشت باشه و اذیت میشه
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅
خب قبلا چرا واکنش داشت خودشم همراهی میکرد قبلا هم ما یک سره باهم نبودیم که ماهی یک بار مثلا
والا چی بگم ،باید حتی هتلم می اومد مخصوصا ک تجربه رابطه دارین