2821
2789
عنوان

میل ج .. ن.. س..ی

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 30 پست
قبلا رابطه جنسی داشتید الان ندارید قطع شده یا کلا هیچوقت رابطه نداشتید؟

رابطه کامل نداشتیم اما چیزای دیگه بوده

بعدش کم شد تو نامزدی 

الان که عقدیم کلا چیزی نیست

چون اصلا تنها هم نیستیم پیش هم

شبا هم که خونه هم نمیمونیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زدم  میگه ما تنها پیش هم نیستیم زیاد که من کاری کنم راستم میگه  همش کسی بوده شبا هم خو ...

اهااان خب شاید واکنش نمیده ب چت و...چون نمیتونه پیشت باشه و اذیت میشه

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

اسی روزا هتلی جایی

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
اهااان خب شاید واکنش نمیده ب چت و...چون نمیتونه پیشت باشه و اذیت میشه

خب قبلا چرا واکنش داشت

خودشم همراهی میکرد

قبلا هم ما یک سره باهم نبودیم که

ماهی یک بار مثلا

خب قبلا چرا واکنش داشت خودشم همراهی میکرد قبلا هم ما یک سره باهم نبودیم که ماهی یک بار مثلا

والا چی بگم ،باید حتی هتلم می اومد مخصوصا ک تجربه رابطه دارین

قبلا پیش میومد کسی نباشه و ما خونه تنها باشیم الان دیگه این شرایط نیست

چند ساله عقد کردین؟ خب برید مسافرت ، هتلی جایی. البته غیر مستقیم بگو بهش. یعنی چی آخه؟ از،اول سرد،بود یه چیزی‌، ولی یهویی سرد باشه غیر طبیعیه.

.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
چند ساله عقد کردین؟ خب برید مسافرت ، هتلی جایی. البته غیر مستقیم بگو بهش. یعنی چی آخه؟ از،اول سرد،بو ...

۴ ماهه عقد کردیم

در حال حاضر شرایط مسافرت نیست خیلی درگیریم