2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انرژی منفی رو دور کن عزیزم 😂♥️

مرسی خوشگلم

اینقد انرژی مثبتت بالاست که میبینمت انرژی هام یهو مثبت میشه😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
شناسنامش و اشتباه گرفتن.. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از خصوصیات فرد مورد علاقه من بگو ببینم چند مرده حلاجی

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
ن عزیزم ۸ تا نمک ندر امام رضا کن و تاپیک حاجت رواییمو بخون ان‌شاءالله میمونه برات نامدار میشه 

ببخشید من یه سوالی داشتم

میخواستم ببینم علت مرگ بچم چی بووه؟

واسه همون قبلش اینو ازتون پرسیدم ک مطمئن بشم

اما شما درس جواب ندادی من بچمو از دست دادم

اما ممنون ازتون

قزبونت عزیزم ان‌شاءالله همیشه حس خوب منتقل بشه بهت حال دلت خوب باشه 😂♥️😍

قربونت برم❤❤❤❤

ببخشید من یه سوالی داشتم میخواستم ببینم علت مرگ بچم چی بووه؟ واسه همون قبلش اینو ازتون پرسیدم ک مط ...

ا‌‌ن‌شاءالله روحش در آرامش باشه عزیزم ناراحت شدم درسته اما من علم غیب ندارم حسم گفت یچیزی مث سرع یا مشگل گوارشی داشتن 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 از خصوصیات فرد مورد علاقه من بگو ببینم چند مرده حلاجی

الناز ها شوهر پولدار و قد بلند گیرشون میاد خودشونم قد کمتر از ۱۶۵ دارن صورت بیضی داری چشم و ابروی مشکی 

طرفی هم که دوسش داری بینیش تیزه موهاش مشکی ریش نداره ولی بزاره هم بهش میاد.. احساس میکنم لیسانس داره یا دانشجوعه