2777
2789
لاغری وقد بلند ودست های کشیده ،موهات خیلی پر نیست ،رنگشم به طور کامل مشکی نیست .پوستت هم گندمی رو به ...

آخه چرا جواب منو نمیدی؟؟؟ 😭😭😭😭🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@worldskybluee   منو چرا نمیبینی عزیزم میدونی چقدر وایسادم جوابمو بدی اما کسایی ک بعد از من اومدنو جوابشونو میدی 😔🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
کلن احساست نسبت ب من پرید😐

ممکنه مشخصات شما رو با ماه شبگرد که مشخصاتشو دادم جابه جا شده باشه .برای همین گفتم نمیتونم به چند نفر همزمان جواب بدم .

اما درکل به این چیز ها اعتقاد نداشته باشی بهتره عزیزم

ممکنه مشخصات شما رو با ماه شبگرد که مشخصاتشو دادم جابه جا شده باشه .برای همین گفتم نمیتونم به چند نف ...

عزیزم درخواست منم میشه قبول کنی

دوتا سوال دارم 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
@worldskybluee     منو چرا نمیبینی عزیزم میدونی چقدر وایسادم جوابمو بدی اما کسایی ک بعد ا ...

عزیزم من به طور همزمان نمتونم به چند نفر جواب بدم .

درضمن به این احساس ها نمیشه که اعتماد کرد.

عزیزم من به طور همزمان نمتونم به چند نفر جواب بدم . درضمن به این احساس ها نمیشه که اعتماد کرد.

آخه من متعجبم من خییییلی وقته اینجام و سوال پرسیدم جوابمو نمیدید بعد یکی ک تازه میاد میپرسه جوابشونو میدی 😒🎈 میشه برا منم بگی

من بارداریم نزدیکه؟ ینی باردار میشم؟ کی؟ میشه از زندگیم بگی چی حس میکنی؟ وضع مالیمون چطور میشه؟ میتونم یه کار خوب پیدا کنم سرکار برم؟ توروخدا هرچیشو حس کردی بهم بگو 🙏🥺🎈

آخه من متعجبم من خییییلی وقته اینجام و سوال پرسیدم جوابمو نمیدید بعد یکی ک تازه میاد میپرسه جوابشونو ...

@worldskybluee   عزیزم اگه نمیخوای جواب منو بدی من برم بخوابم؟ 🙂🎈

عزیزیم درخواست بده تا بعدا بهت بگم .

درخواستم دادم اتفاقا