2777
2789
عنوان

پوششتون

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 26 پست
چرا خجالت میکشم بخوام ناگهانی تغییر کنم. آروم آروم تغییر کن

ینی چطور ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هر روز تیپ جدید میزنم میرم دانشگاه

یعنی سی تا مانتو داری یا نود تا که سه ماه هرروز تیپ جدید 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
 لباسی که آدم احساس کنه با پوشیدنش در مرکز توجه قرار میگیره نپوشیدنش اخلاقی‌تره. اجتماع و منظر ...

چه ربطی داره به این ، من که تو دانشگاه جلو دخترا نمیخوام جلوه گری کنم همیشه مشکی میپوشیدم میگم مثلا یبار زرشکی بپوشم

اره تقریبا😁

🙁🙄

ینی چطور ؟

یعنی اگه چادری هستی ، یک مدت کوتاه با مانتوی بلند رنگ مشکی یا تیره ظاهر شو .بعد کم کم اون مانتورو کوتاه و رنگش رو روشن کن.  تغییر تدریجی هست باعث جلب توجه هم نمیشه قبلا امتحان شده خیالت راحت

نمیگی تو معرض توجه قرار میگیری؟

همه چیز رو نباید با هم قاطی کرد، لباس هرجا باید متناسبش باشه. مثلا تو عروسی کسی با لباس رسمی نمیره یا روسری مشکی سرش نمیکنه.

جلب توجه هم ماجرا داره که خواستی صحبت می کنیم