2777
2789
خب اقوام چی رفت وامدا چی اگ بخوان یکیشون ازدواج کنن چی ینی این خانم بالباس راحتی توخونه جلوشوهرشه؟

آره بابا اقوام که نمیدونن طلاق گرفتن نه خودش نه شوهرش قصد ازدواج ندارن اصلا اگه داشتن که اوسکول نبودن تو یه خونه ادامه بدن اما جفتشون رابطه با جنس مخالف دارن هر کی به راه خودشه البته جلو بچه ها اینو نشون نمیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حب یجوری با هم دیکه رفتار کنن انگار که طلاق گرفتن ولی نگیرن  اون چارتا جمله عربی مگه میخاد حلا ...

منم همینومیگم آدم طلاق میگیره ک راهشو جدا کنه

اصلانمتونم درک کنم

آره بابا اقوام که نمیدونن طلاق گرفتن نه خودش نه شوهرش قصد ازدواج ندارن اصلا اگه داشتن که اوسکول نبود ...

ی درصدخواستن ازدواج کنن چی.

من فک کنم بچه هایم بزرگ شن زنرو بیرون میکنه

آخه خیلی جالبه طلاق بگیری هنوز نون همون مردو بخوری

باهم حرف میزنن توخونه؟ واقعا چیکارمیکنن باهم چجوری میشه

آره،،با هم دعوا و بحث ندارن،،مثل دو تا هم خونه ان البته تو یه خونه نیستن خونه شون دو طبقه اس حیاط داره طبقه ها شون جدا از هم دیگه اس ولی باز همو می بینن دیگه.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
منم همینومیگم آدم طلاق میگیره ک راهشو جدا کنه اصلانمتونم درک کنم

آره واقعا 

نمیدونم ما که از دلشون خبر نداریم 🤷‍♀️

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من دیدم حتی دارن میرن دادگاه ، ولی زیر پستای آقاهه خانومش کامنت میزاره...که نشون بده همه چی اوکیه🥺

فازشون چیه خدایی

فک کن طلاق بگیری بازم با زن و بچت شب تویک خونه بخابی

آره واقعا  نمیدونم ما که از دلشون خبر نداریم 🤷‍♀️

فک کنم بچه هابزرگ شن تموم شه

اینجور مردا بچه هارو نمی‌خوان بدن ب زنه

کسیم نیس نگه داره

زنو مث پرستارنگه میدارن

من همش فکر اینم اگ یکی خواس ازدواج کنه چی میشه

بعضیا شون شاید دیگه ازدواج نکنن هر دو طرف.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
فازشون چیه خدایی فک کن طلاق بگیری بازم با زن و بچت شب تویک خونه بخابی

ببین ،خیلی وقتا زنه پول پیش خونه واسه رهن نداره، جای زندگی نداره، پدر مادرش نمیپذیرنش

یا بچشون اگه بفهمه جدا شدن لطمه روحی میبینه

بنابراین تن میدن به یه همچین کاری

ببین ،خیلی وقتا زنه پول پیش خونه واسه رهن نداره، جای زندگی نداره، پدر مادرش نمیپذیرنش یا بچشون اگه ...

من ک حس میکنم تاوقتی ببینیش هرروز حس میکنی هنوز زنشی یاشوهرشی

اصلا نمیشه

حالا فرض براینکه موقعیت ازدواج پیش بیاد اونوقت چی

دیگه اونو نمی دونم،،لابد اون موقع کامل جدا می شن از هم.