2777
2789
عنوان

جک و رز تایتانیک واقعی نیستن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6346 بازدید | 30 پست

جک و رز واقعی هست..

حتی نامه ام دارن بری میتونی ببینی یک خانمم هست که کشتی تایتانیک زنده مونده تعریف ام کرد

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا کلا وجود خارجی نداشتن این زوج  فقط به جذابیت فیلم افزودن و واقعنم ی فیلم فوق العاده از ...

واقعه بودحضورشون اما

عشق وعاشقی نبود 

ازاسامی مسافران استفاده کردن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

به نظرت اگه داستان عاشقانه داخل این ماجرا جا نمی‌دادند کسی حاضر بود داستان تایتانیک ببینه یا بخونه؟ دولت انگلیس و هلند و  کمپانی سازنده هزینه زیادی برای ساخت این فیلم و ثبت آن در تاریخ سینما کردند.وگرنه کشتی های غول پیکر و مهمتراز تایتانیک در اقیانوسها غرق شدند 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
من مستندش رو دیدم وجود داشته

بودن آره

میگم اما ایناعاشق نبودن

انگارفقط مسافرای کشتی بودن کارگردان خودش داستان عاشقی ساخته 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

تو هرچی شایعه و اضافات هست

اما درکل این دو نفر ازمسافران تایتانیک بودن اسمشون هست،تمام

جک و رز واقعی

مسافرانی با این اسامی وجود داشتن ولی همچین داستان عاشقانه ای رخ نداده!

کارگردانش انتقاد زیادی ازش شد که چرا فیلم رو طوری خاتمه داد که جک در نهایت بمیره 

اگه داستانش واقعی بود نباید انتقادی میشد نسبت به مرگ جک

بوده  چهره واقعی شخصیت های کشتی تایتانیک! https://www.delgarm.com/چهره-واقعی-شخصیت-های-کشت ...

حضور داشتن ولی هیچ قضیه عشق و عاشقی نبوده 

رز هم از یه شخصیتی که داخل کشتی بوده برداشتن و همچنین جک 

خیلی تحقیق کردم درمورد تایتانیک بیشترینشون همینو میگن