2777
2789
فکر کنم منظورت شیفته؟ یکی از دوستام انجام داده بود سه شب باید یکی سرشو ماساژ بده چشماشم ببنده نمیدو ...

او چقدر باید ماساژ بدع

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

هیجان ب موقع وب جابایدباشه روح دچاردوگانگی اگربشه چی اگرانسان ناامیدی اینکاروکنه محاله جسمش اون روحوبقبوله من باچشمم دیدم ک استادم چکارانجام دادویه دختربعدازبازگشت روح یه آدم افسرده وپژمرده شدهرکارکردخوب نشد ومنم دیگه دنبال هیچ چیزی نرفتم البته درسته خیلی چیزهای گرفتم صدبرابرپس دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه این کارو انجام دادی بیا بهم بگو برات یک کار خوب سراغ دارم بعد انجام پرواز روح که زندگی خیلی هارو ...

میتونم بپرسم چه کاری

سیاهچاله منظورت هموناست که ادمو جذب خودش میکنه و دیگه نمیتونی بیای بیرون 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

هیجان ب موقع وب جابایدباشه روح دچاردوگانگی اگربشه چی اگرانسان ناامیدی اینکاروکنه محاله جسمش اون روحو ...

من همین الانم افسردم

فکر کنم منظورت شیفته؟ یکی از دوستام انجام داده بود سه شب باید یکی سرشو ماساژ بده چشماشم ببنده نمیدو ...

شیفت مرحله پروازروح کامل هست اگردچارسردردتهوع وحتی دردشدیدشغیغه بشه خیرپروازروح نبوده اون لحظه خلسه روح انجام شده حالت کرختی روهم تاچندروزداخل بدن داشتن پروازروح کامل افتضاح بده

میتونم بپرسم چه کاری سیاهچاله منظورت هموناست که ادمو جذب خودش میکنه و دیگه نمیتونی بیای بیرون 

اره بعدا میگم کارمو هروقت انجام دادی بیا بهم بگو 

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚

واقعا تونسته انجام بده ؟ من چند تا کانال و گروه در این مورد داشتم ولی انگار اکثرا دروغ میگن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
واقعا تونسته انجام بده ؟ من چند تا کانال و گروه در این مورد داشتم ولی انگار دروغ میگن

خودش گفته اره تونسته

من همیشه فکر میکنم دروغه و همچین چیزی امکان نداره

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.

خودش گفته اره تونسته من همیشه فکر میکنم دروغه و همچین چیزی امکان نداره

من خودم چند بار امتحان کردم ولی موفق نشدم 

نمی‌دونم واقعا میشه  همچین کاری کرد یا نه ولی باحاله اگه واقعی باشه 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
شیفت مرحله پروازروح کامل هست اگردچارسردردتهوع وحتی دردشدیدشغیغه بشه خیرپروازروح نبوده اون لحظه خلسه ...

شیفت خطرناکه ؟اگه اطلاعاتی در این مورد دارید ممنون میشم بگید 

پرواز روح کار زن ها نیست انجام ندین چون امکان داره روح تو جسم نره فقط مرد ها میتونن پرواز روح کنم بدون اینکه براشون اتفاقی بیوفته این از نظر من انجام ندین یا نمیشه یا میشه هم بزور که امکان داره اتفاق های بدی برای روح بیوفته بعد بدون استاد نباید انجام بدی وقتی پرواز میکنی یه گودال های سیاه دور ور خونه هستن که بری سمتش می‌کشه تو خودش امکان داره دیگه برنگردی بیشتر از ۵ دقیقه بیرون جسم باشی سر شروع به سوختن می‌کنه پس انجام ندیدن روح باید آدم خوبی باشی تا خودش از جسم در بیاد نه اینکه بزور با تمرین در بیاری 

پرواز روح کار زن ها نیست انجام ندین چون امکان داره روح تو جسم نره فقط مرد ها میتونن پرواز روح کنم بد ...

تجربه دارین؟