2777
2789
تو تاپیکش دیدم نوشته بود نی نی یار منو تعلیق کن بعد یکی از دوستاتونم میگف تا ی چیزی میشه هی میگی تعل ...

ولی خب اونجا تعلیقش نکردن 

میگن با بحث تعلیق شده 

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

تو تاپیکش دیدم نوشته بود نی نی یار منو تعلیق کن بعد یکی از دوستاتونم میگف تا ی چیزی میشه هی میگی تعل ...

کاترینا؟

ن دوست منه و نه دوست عسل..

نه بخاطر این تعلیق نشد

اصن چرا تو تاپیک دوستم میپلکی؟

✨️🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی خب اونجا تعلیقش نکردن  میگن با بحث تعلیق شده

والا من دقیق از اوضاع خبر ندارم تاپیک بروز شده بود ی گذری کردم و دیدم اینجور نوشته

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
کاترینا؟ ن دوست منه و نه دوست عسل.. نه بخاطر این تعلیق نشد اصن چرا تو تاپیک دوستم میپلکی؟

نمیشناسمتون و دلیلشم گفتم چرا اونجا بودم

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
ب ابجیم گفت بخاطر تاپیک خودش و پارک موچی بوده

اره دیروز دعواشون شده بود با بچه ها ..

من دخالت نکردم 😂🤏🏻

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

نبایدم بشناسی😐 اصن چرا من اسم ابجیمو ب تو گفتم؟ اصن چرا من دارم با مرد صحبت میکنم؟ خدافظ

اصن چرا داری دعوام میکنیو یادت رفت

خدانگهدار 

نبایدم بشناسی😐 اصن چرا من اسم ابجیمو ب تو گفتم؟ اصن چرا من دارم با مرد صحبت میکنم؟ خدافظ

تففففففف🤣🤣🤣🤣

هی مردک

چته تو؟!

@ریدبرگ۲  

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
تففففففف🤣🤣🤣🤣 هی مردک چته تو؟! @ریدبرگ۲    

اشتباه تاپیکی شد جناب

اصن چرا داری دعوام میکنیو یادت رفت خدانگهدار 

نبینم دیگه با ابجیم بحث کنی!

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
اشتباه تاپیکی شد جناب

هرچی شده ب من مربوط نی!

شدیگه نبینم تو تاپیکای ابجیم پست بزاری😐