2777
2789
عنوان

تصادف

152 بازدید | 18 پست

دیروز تصادف کردم ولی مقصر نبودم ی کامیون از پشت بهم زد ی مینی بوسم جلوم بود ماشینمو تازه عوض کرده بودم هم جلوش داغون شد هم پشتش.... هفته ی قبل باز همین موقع تصادف کردم ک اونم مقصر نبودم ولی ماشینم طوریش نشد زیاد..... حالم خیلی بده همش دارم بد شانسی میارم. همش حس میکنم چشم رومه ی همکار دارم( تازه همکار شدیم) وضعش خوب نیست از همون روز ک اومده هی میگه خوش ب حالت ماشین داری پول اسنپ نمیدی دیروزم ک هی میگف رانندگیت خوبه ک این اتفاق برام افتاد🤕خیلی ناراحتم چون تقصیری نداشتم ولی ماشینم نابود شد

عکسشو بخاین میزارم.

اسپند دود کن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم .الهی چشم بد دور باشه ازت.

ما هم یه مدت روی زبون مردم افتادیم،تیر ماه ماشینمون چپ کرد.خیلی وضع جسمی وروحیم بد بود.حرز امام جواد استفاده کردم الان خیلی از نظر روحی خوب شدم خداروشکر،ضرر مالیمون هم جبران شد خداروشکر

عزیزم .الهی چشم بد دور باشه ازت. ما هم یه مدت روی زبون مردم افتادیم،تیر ماه ماشینمون چپ کرد.خیلی وض ...

من هم حرز امام جواد تو ماشینم بود هم ون یکاد و هم چشم نظر😭 همه میگن شانس اوردی خودت چیزیت نشد سرعتش اگ بیشتر بود قطعا بلایی سرم میومد

من هم حرز امام جواد تو ماشینم بود هم ون یکاد و هم چشم نظر😭 همه میگن شانس اوردی خودت چیزیت نشد سرعتش ...

ای وای.خداروشکر خودت سلامتی.مقصر هم نبودی،ضرر مالیت هم جبران میشه انشالله.

حرز امام جواد و بنداز گردنت،همیشه همراهت باشه.

به همکارتم به شوخی بگو چشمم کردی،دیگه از کسی تعریف نکن 

دیگه الان؟ 🙂🙂🙂🙃🙃🙃💔

فدای سرت هزیزم بخدا تن سالم از همچی مهمتره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ای وای.خداروشکر خودت سلامتی.مقصر هم نبودی،ضرر مالیت هم جبران میشه انشالله. حرز امام جواد و بنداز گر ...

خسارت ماشینو بیمه میده ولی اون ترسی ک افتاده ب جونم خیلی طول میکشه تا جبران بشه🙃